Груша – 1 кілограм, цукор – 800 грамів, вода – 50 мілілітрів, кардамон – за смаком.
Готове варення розкласти у стерилізовані баночки та закрити кришками. Банки перевернути догори дном, укутати ковдрою та залишити до охолодження.
Зберігати у холодному місці.
Якщо ви, що вени почали розширюватися, ноги набрякають, стають надвечір важкими і гудять - одразу…
Наше волосся щодня відчуває на собі стрес: холод, спеку, хімічну дію, наше внутрішнє роздратування. Вони…
Перш ніж розпочинати лікування, потрібно з'ясувати причину появи свербежу шкіри.
Салати прийшли на міжнародну кухню зі Стародавнього Риму. Тут салатом називали одну-єдину страву із зелені.
Відшуміла гіркою радістю Радониця, діти відвідали на цвинтарях батьків та близьких, згадали. А що робити,…
Електронний рецепт – сучасний інструмент, який дозволяє лікарю швидко виписувати рецепт пацієнтам. В Україні лікарі…