Статті

Ароматне варення з груші – найсмачніше варення виходить із груш часточками

Ароматне варення з груші

Груша – 1 кілограм, цукор – 800 грамів, вода – 50 мілілітрів, кардамон – за смаком.

  • Груші помити та відрізати хвостики. Очистити від шкірки та нарізати тонкими часточками.
  • Частки викласти в каструлю, додати воду та цукор.
  • Поставити варитися на середній вогонь, дочекатися, коли сироп закипить, і варити ще 5 хвилин.
  • Додати до варення кардамон.
  • Потім зняти каструлю з плити та залишити охолоджуватися на 1 годину.
  • Так зробити ще двічі – варити варення по 5 хвилин.

Готове варення розкласти у стерилізовані баночки та закрити кришками. Банки перевернути догори дном, укутати ковдрою та залишити до охолодження.

Зберігати у холодному місці.

Метки: груші

Новое на сайте

  • Статті

Чому треба обов’язково лікувати варикоз – роз’яснює лікар

Якщо ви, що вени почали розширюватися, ноги набрякають, стають надвечір важкими і гудять - одразу…

15/05/2024 20:33
  • Статті

Салон краси: як відновити волосся

Наше волосся щодня відчуває на собі стрес: холод, спеку, хімічну дію, наше внутрішнє роздратування. Вони…

15/05/2024 19:59
  • Статті

Як заспокоїти сильний свербіж на шкірі в домашніх умовах

Перш ніж розпочинати лікування, потрібно з'ясувати причину появи свербежу шкіри.

15/05/2024 19:25
  • Статті

Смачні легенди: чому салат «Цезар» так називається

Салати прийшли на міжнародну кухню зі Стародавнього Риму. Тут салатом називали одну-єдину страву із зелені.

15/05/2024 18:59
  • Статті

Про занедбані могили та перепоховання родичів: як вирішувати складні та делікатні питання

Відшуміла гіркою радістю Радониця, діти відвідали на цвинтарях батьків та близьких, згадали. А що робити,…

15/05/2024 17:44
  • Новини

Скільки  часу діє електронний рецепт на ліки

Електронний рецепт – сучасний інструмент, який дозволяє лікарю швидко виписувати рецепт пацієнтам. В Україні лікарі…

15/05/2024 16:23