Будь-яка овочева ікра – будь то кабачкова ікра, баклажана, та й грибна ікра – це холодна закуска. На відміну від салатів, консистенція ікри густа і шматочки подрібніші. Крім того – ікра обробляється термічно, і тільки потім вона охолоджується.
Баклажани – 3 кілограми, сік томатний – 1 літр, перець червоний солодкий – 7 штук, цибуля ріпчаста – 10 штук, морква – 4 штуки, олія рослинна, сіль і перець – за смаком.
Розкласти в банки (попередньо обдавши їх окропом) і закрити кришками.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…