Це така приправа, яку можна їсти з м’ясом, ковбасними виробами, з відвареною або смаженою картоплею чи просто посипати шматок свіжого хліба та поїдати із задоволенням. А ви спробуйте – не пошкодуєте.
Таку приправу можна використовувати для супів, борщу, м’ясного рагу, підливи.
У проєкті Держбюджету на 2026 рік нарешті переглянули розмір прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати,…
Поки сім'я у вихідні ще ніжиться в ліжку, можна приготувати швидкий і незвичайний сніданок. Любите…
4 жовтня газеті «На пенсії» 20 років. За цей час вона стала надійним другом і…
Менінгіт - одне з тих захворювань, про яке багато хто чув ще в дитинстві. Батьки…
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…