Це така приправа, яку можна їсти з м’ясом, ковбасними виробами, з відвареною або смаженою картоплею чи просто посипати шматок свіжого хліба та поїдати із задоволенням. А ви спробуйте – не пошкодуєте.
Таку приправу можна використовувати для супів, борщу, м’ясного рагу, підливи.
З четверга в Україні починається потепління. Синоптики оновили прогноз по регіонах.
У четвер очікуються потужні коливання магнітного поля. Що завтра радять робити лікарі і від чого…
Клієнти “Ощадбанку” скаржаться на блокування пенсійних карток. У фінустанові розкрили ключові причини таких випадків і…
“Київстар” піднімає ціни. Що зміниться для абонентів 60+ у наступному місяці?
Корупційний скандал навколо “Енергоатому” привів до політичної кризи в Україні. Депутати владної коаліції вимагають повного…
Червона нитка давно стала популярним аксесуаром, який носять на зап’ясті діти й дорослі. Комусь вона…