Записуйте рецепт, щоб не забути!
2 молоденькі кабачки
3 невеликі помідори
2-3 великих печериці
1 велика цибулина
100 г копченої курячої грудки (можна замінити відвареною, а можна зовсім не класти м’ясо)
Половинка болгарського перцю
45 г сиру пармезан
1 зубчик часнику
Всі спеції та сіль за смаком
Кабачки нарізати вздовж пластини, не дорізаючи.
М’ясо, овочі, гриби нарізатимемо пластинками або шматочками, як вам більше подобається.
Пармезан натираємо на дрібній тертці.
Деко застилаємо пекарським папером. Викладаємо трохи цибулі та кладемо на нього кабачки. Далі кожен розріз покласти начинку.
Посипати приправами, а згори все присипати тертим сиром.
Відправляємо кабачкові віяла на 40 хвилин у розігріту духовку. Смачного!
Світла буде більше? Експерт спрогнозував ситуацію в країні з електропостачанням.
Правила стягнення боргів у 2025 році. У яких випадках боржник ризикує втратити житло?
Неправильне зберігання картоплі може перетворити звичний продукт на потенційно небезпечний для здоров’я. За певних умов…
Кому держава заплатить у наступному місяці збільшені пенсії. Детальний перелік категорій.
Котлети з цвітної капусти — це легка, корисна й дуже смачна альтернатива м’ясним стравам. Вони…
Штрафи, відмови та блокування послуг. Які права ви втрачаєте без реєстрації за місцем проживання і…