1. Пакетик чаю залийте окропом. Якщо вода відразу забарвилася – це говорить про погану якість продукту. Пакетик хорошого чаю заварюватиметься повільно і, щоб прискорити процес, його треба поворушити.
2. Колір чаю має бути рівномірним і відповідати сорту чаю:
зелений – від яскравого до темно-зеленого;
чорний – від темно-коричневого до чорного.
3. Проведіть експеримент. Помістіть пакетик чаю у холодну воду і залиште на годину. Якщо вода помітно забарвилася, у чаї є барвник.
1. При виборі розсипчастого (листового) чаю, звертайте увагу на розмір листя – воно має бути приблизно однаковим. Жодних черешків, листя іншого кольору та розміру в пачці доброго чаю не повинно бути.
2. Запах чаю має бути приємним, легким і стійким, ніякого відчуття плісняви, вогкості та пилу. Після того як заварився чорний чай, на поверхні з’явиться піна, виняток – тільки крупнолистовий чай.
ВАЖЛИВО! Після заварювання хорошого листового чаю або чаю у пакетиках на стінках чашки не утворюється наліт.
Одна категорія пенсіонерів має право на безоплатні путівки на санаторно-курортне лікування. Як їх отримати.
Іноді пенсіонери отримують пенсію не в тому розмірі, на який розраховували. У Пенсійному фонді України…
У ПриватБанку запустили нововведення, яке значно спрощує процес переказу коштів. Як парцюватиме нова функція -…
Навіть після миття холодильника неприємний запах залишається? Розповідаємо, як його позбітися.
У 2025 році право вийти на пенсію у 60 років мають ті, хто набув щонайменше…
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.