1. Пакетик чаю залийте окропом. Якщо вода відразу забарвилася – це говорить про погану якість продукту. Пакетик хорошого чаю заварюватиметься повільно і, щоб прискорити процес, його треба поворушити.
2. Колір чаю має бути рівномірним і відповідати сорту чаю:
зелений – від яскравого до темно-зеленого;
чорний – від темно-коричневого до чорного.
3. Проведіть експеримент. Помістіть пакетик чаю у холодну воду і залиште на годину. Якщо вода помітно забарвилася, у чаї є барвник.
1. При виборі розсипчастого (листового) чаю, звертайте увагу на розмір листя – воно має бути приблизно однаковим. Жодних черешків, листя іншого кольору та розміру в пачці доброго чаю не повинно бути.
2. Запах чаю має бути приємним, легким і стійким, ніякого відчуття плісняви, вогкості та пилу. Після того як заварився чорний чай, на поверхні з’явиться піна, виняток – тільки крупнолистовий чай.
ВАЖЛИВО! Після заварювання хорошого листового чаю або чаю у пакетиках на стінках чашки не утворюється наліт.
Уряд визнав, що через попередні розрахункові помилки пенсіонери недоотримали значні суми. Кому виплатять компенсації.
Кабмін затвердив законопроєкт про державний бюджет на 2026 рік. Документ передбачає підвищення соціальних стандартів —…
Частина українців, у тому числі особи пенсійного віку, з жовтня має право на отримання нових…
Більшість українців навіть не підозрюють, що звичка підключати ці прилади через подовжувач може стати причиною…
В Україні пенсія за віком визначається двома ключовими чинниками — тривалістю страхового стажу та рівнем…
В Україні близько мільйона осіб мають статус учасника бойових дій - таку цифру озвучували міністерка…