Фарш – 500 грамів, рис відварений – 150 грамів, сир – 100 грамів, цибуля – 2 штуки, морква – 1 штука, томатна паста – 1 столова ложка, яйце – 1 штука, зелень – 1 пучок, панірувальні сухарі – 100 грамів, олія рослинна – 6 столових ложок, сіль – за смаком.
Є ще один спосіб приготування: тефтелі злегка обсмажити на сковороді, протушкувати в соусі до готовності.
Світле Христове Воскресіння – настільки значуща подія, що святкується сорок днів поспіль. Саме стільки Спаситель…
Сезон активності кліщів триває майже до кінця осені, а пік припадає на травень-червень і вересень-жовтень.…
Ця традиційна страва країн Близького Сходу набула популярності і в багатьох інших країнах і навіть…
Для того щоб розуміти, чи можете ви отримати безоплатне зубопротезування, необхідно ознайомитися з чинним законодавством.…
Сегодня мы расскажем о городе Волчанске, который российские оккупанты почти полностью разрушили.
До редакції звернувся мешканець Львівської області Василь Мелех. Він розповів, що продав будинок, який отримав…