Сьогодні про лимонну воду чули практично всі — її навіть пропонують у багатьох ресторанах як безкоштовну альтернативу звичайній воді. У чому ж секрет її популярності і які властивості вона має?
Про користь напою розповідає лікарка-натуротерапевт Тетяна Кисельова.
Свіжовичавлений лимонний сік добре лужить організм, незважаючи на виражений кислий смак.
Ця найважливіша дія соку не втрачається і при багаторазовому розведенні водою. Така властивість лимона є особливо важливою для любителів м’ясної їжі, а ще в спеку, коли інтенсивне потовиділення призводить до посиленого закислення організму.
Водою, підкисленою лимонним соком, набагато простіше втамувати спрагу. До неї можна додати ще трохи меду (1/4-1/2 чайної ложки на склянку).
Якщо воду з лимоном приймати натще відразу після пробудження, то до усіх корисних властивостей додається ще поліпшення моторики шлунково-кишкового тракту та евакуаторної функції кишечника.
Карніарік - традиційні баклажани по-турецьки, які легко приготувати вдома. Головне – правильно підготувати овочі
14 вересня Церква відзначає Воздвиження Животворчого Хреста Господнього — свято, в якому поєднуються скорбота про…
Суд зобов’язав повернути кошти, які жителька Дніпропетровщини отримувала як ВПО. Скільки доведеться сплатити і що…
Аматорська астрономія за останні роки стрімко розвивається, і все більше людей прагнуть глянути на зоряне…
Портулак надзвичайно живучий бур’ян, якого вкрай важко позбутися. Ця рослина може стати великою проблемою для…
Сонячна активність зростає. Що прогнозують на вихідні?