Паста чудово доповнить будь-які м’ясні та картопляні страви, вона також ідеально поєднується з макаронами. Можна додавати в будь-які перші страви і будь-які сметанні або йогуртові соуси.
Така паста може чудово зберігатися у холодильнику більше року.
Для її приготування знадобиться свіжий, тільки-но зірваний з грядки кріп разом зі стеблами (0,5 кг).
20 г солі,
10 г цукру,
цедру половинки лимона,
2 ч. л. лимонного соку,
50 г очищеного часнику,
300 мл будь-якої рослинної олії.
Вихід: 4 баночки по 250 мл чи 1 літр.
Військові в Україні після звільнення зі служби можуть оформити військову пенсію. Але для цього потрібно…
Пенсійні виплати приходять за новими правилами. У ПФУ розповіли, що змінилося і чому.
Маринадів для м'яса існує безліч. Пропонуємо вам простий та економний варіант – маринад із гірчицею,…
Місткі, міцні та зручні, такі ємності підходять для зберігання сезонних речей, інструментів, текстилю, спортивного інвентарю…
Буде хмарно і волого. Синоптики розповіли, чим здивує погода 10 грудня.
Сонячні спалахи та магнітні хвилі. Якою буде космічна погода у середу?