Паста чудово доповнить будь-які м’ясні та картопляні страви, вона також ідеально поєднується з макаронами. Можна додавати в будь-які перші страви і будь-які сметанні або йогуртові соуси.
Така паста може чудово зберігатися у холодильнику більше року.
Для її приготування знадобиться свіжий, тільки-но зірваний з грядки кріп разом зі стеблами (0,5 кг).
20 г солі,
10 г цукру,
цедру половинки лимона,
2 ч. л. лимонного соку,
50 г очищеного часнику,
300 мл будь-якої рослинної олії.
Вихід: 4 баночки по 250 мл чи 1 літр.
До завершення терміну оцифрування трудових книжок залишилося менше року, тож Пенсійний фонд України закликає не…
14 липня спека починає відступати, але грози ще можливі в окремих регіонах.
Чи очікуються магнітні бурі у понеділок, 14 липня: що кажуть геофізики.
Поки наслідки руйнування Каховської ГЕС продовжують обговорювати на політичному та екологічному рівні, природа показує чудеса…
Енергії тижня 14-20 липня активізують теми минулого, стосунків, влади та долі. Це тиждень символічного роздоріжжя,…
Не треба багато слів. Тільки п'ять — і вони можуть стати опорою у найважчому моменті…