Статті

Легкі та ситні курячі відбивні під грибною шубою – прикраса столу

Курині відбивні під грибною шубою

Інгредієнти:

800 г курячого філе
250 г печериць
1 цибуля
150 мл вершків 15-20%
сіль та перець за смаком
олія для обсмажування
2 яйця
100 г борошна
150 г сиру

Приготування

  • Гриби обсмажуємо на олії з цибулею, солимо і перчимо на смак, вливаємо вершки і доводимо до загусання.
  • Куряче філе розрізаємо на пластини шириною не більше 1 см. Відбиваємо з двох сторін, також з двох сторін солимо і перчимо, втираючи спеції руками.
  • Потому кожен шматочок обмокуємо в борошно, потім обволікаємо в яйці і обсмажуємо на олії з двох сторін до золотистості.
  • Після викладаємо відбивні на лист, зверху розподіляємо гриби і посипаємо тертим сиром.
  • Надправляємо страву в духовку на 10 хвилин при 180°.

Новое на сайте

  • Новини

Фахівці попереджають про тисячі смертей найближчими днями у країнах Європи: у чому причина

Поки жителі Європи шукають тіні та порятунку від спеки, експерти попереджають: це не просто літо,…

03/07/2025 23:38
  • Новини

Погода в Україні на п’ятницю, 4 липня

4 липня спека стоятиме по всій Україні і лише в одній області пройде сильний дощ.

03/07/2025 22:50
  • Новини

Магнітні бурі на п’ятницю, 4 липня 2025 року

Доведено, що порушення у магнітному полі Землі є причиною коливань потоку іонів у крові приматів,…

03/07/2025 22:17
  • Новини

Нова підтримка від держави: хто в Україні отримає доплати у 2025 році

Держава посилює підтримку важкодоступних регіонів: у 2025 році запроваджуються щомісячні надбавки для тих, хто живе…

03/07/2025 21:48
  • Статті

Магія слів: чому прокльони здаються такими реальними і як уберегтися від злої сили

Віра у прокляття живе у культурі століттями і досі викликає тривогу. Разом із психотерапевтом знаємося,…

03/07/2025 20:45
  • Статті

Де і скільки зберігати олію: що кажуть знавці

Ми поділимося основними правилами зберігання олії, щоб вона не втратила своїх корисних властивостей і просто…

03/07/2025 19:59