Статті

Легкі та ситні курячі відбивні під грибною шубою – прикраса столу

Курині відбивні під грибною шубою

Інгредієнти:

800 г курячого філе
250 г печериць
1 цибуля
150 мл вершків 15-20%
сіль та перець за смаком
олія для обсмажування
2 яйця
100 г борошна
150 г сиру

Приготування

  • Гриби обсмажуємо на олії з цибулею, солимо і перчимо на смак, вливаємо вершки і доводимо до загусання.
  • Куряче філе розрізаємо на пластини шириною не більше 1 см. Відбиваємо з двох сторін, також з двох сторін солимо і перчимо, втираючи спеції руками.
  • Потому кожен шматочок обмокуємо в борошно, потім обволікаємо в яйці і обсмажуємо на олії з двох сторін до золотистості.
  • Після викладаємо відбивні на лист, зверху розподіляємо гриби і посипаємо тертим сиром.
  • Надправляємо страву в духовку на 10 хвилин при 180°.

Новое на сайте

  • Статті

Які пільги передбачені державою для чорнобильців

До редакції звернулася ліквідаторка Чорнобильської катастрофи 2-ї категорії, щоб з'ясувати, які пільги їй належаться.

09/04/2025 19:58
  • Статті

Зарплати і премії чиновників та суддів: чи буде заявлене підвищення

В березні Верховна Рада ухвалила закон про новий підхід до оплати праці державних службовців. Зміна…

09/04/2025 18:59
  • Новини

Пиріжки з горохом – смак шкільного дитинства: як правильно приготувати, щоб не розчаруватись

Ці пиріжки можна готувати цілий рік. Вони незамінні у піст, підійдуть вегетаріанцям.

09/04/2025 17:39
  • Статті

Пенсія за вислугу років: чому виникає плутанина з нарахуваннями

Не кожен пенсіонер може розібратися з тим, як і за що йому нараховується пенсія, які…

09/04/2025 16:31
  • Новини

Доплата за вік в Україні: з якого часу пенсіонерам нараховують надбавку і скільки виплачують

В Україні пенсіонери можуть отримувати не лише пенсії, а й різноманітні доплати, серед яких є…

09/04/2025 15:48
  • Новини

Ніколи не допускайте цих п’ять помилок, інакше загубите урожай картоплі

Картопля – не примхлива рослина, але при її висаджуванні дуже легко припуститися помилок, які знизять…

09/04/2025 15:22