П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЛегкі та ситні курячі відбивні під грибною шубою - прикраса столу

Легкі та ситні курячі відбивні під грибною шубою – прикраса столу

Этот материал также доступен на русском языке
Літо - пора овочів: різноманітні салати, рагу, соуси та супи з використанням свіжої зелені з грядки заряджають нас вітамінами та корисними мікроелементами. Але іноді хочеться і м'ясного.

Курині відбивні під грибною шубою

Інгредієнти:

800 г курячого філе
250 г печериць
1 цибуля
150 мл вершків 15-20%
сіль та перець за смаком
олія для обсмажування
2 яйця
100 г борошна
150 г сиру

Приготування

  • Гриби обсмажуємо на олії з цибулею, солимо і перчимо на смак, вливаємо вершки і доводимо до загусання.
  • Куряче філе розрізаємо на пластини шириною не більше 1 см. Відбиваємо з двох сторін, також з двох сторін солимо і перчимо, втираючи спеції руками.
  • Потому кожен шматочок обмокуємо в борошно, потім обволікаємо в яйці і обсмажуємо на олії з двох сторін до золотистості.
  • Після викладаємо відбивні на лист, зверху розподіляємо гриби і посипаємо тертим сиром.
  • Надправляємо страву в духовку на 10 хвилин при 180°.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні