За словами нутриціолога Наталії Ходєєвої, позбутися на всі 100% хімії в продуктах неможливо, тому треба не забувати про такі правила:
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ. При жарінні та запіканні, на жаль, хімікати нікуди не дінуться.
Про високий вміст нітратів можуть говорити такі ознаки, як великий розмір плодів і тріщини на них.
Нітратні овочі мають специфічний смак і швидко псуються. Найбільше нітратів міститься в капусті, моркві та буряках.
Метеоролог попереджає, що проведені розрахунки для кожного місяця і для сезону загалом, вказують на прогнозовані…
Багато представників бізнесу допомагають українцям, які опинилися в скрутному становищі через війну. Допомога надається у…
Триває підтримка українців у важкий воєнний час. Допомога надається у формі грошових виплат. Розповідаємо в…
Несподівана історія – Пенсійний фонд визнав свою помилку і почав повертати гроші пенсіонерам і робити…
18 травня в Україні відзначають День науки. Православні вшановують пам'ять мученика Феодота Анкірського і семи…
Оладки - це улюблена страва для сніданку, але не у всіх господинь виходить приготувати пишні…