За словами нутриціолога Наталії Ходєєвої, позбутися на всі 100% хімії в продуктах неможливо, тому треба не забувати про такі правила:
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ. При жарінні та запіканні, на жаль, хімікати нікуди не дінуться.
Про високий вміст нітратів можуть говорити такі ознаки, як великий розмір плодів і тріщини на них.
Нітратні овочі мають специфічний смак і швидко псуються. Найбільше нітратів міститься в капусті, моркві та буряках.
Поранення на війні ще не гарантія компенсації. Без потрібних довідок та точних формулювань у документах…
Довга дорога завжди викликає хвилювання. Особливо, якщо вона веде в іншу країну. Але сьогодні подорож…
Фікус, сансевієрія чи монстера — не завжди потребують простору. Дізнайтесь, які квіти комфортно ростуть у…
Цей брауні — справжній порятунок для тих, хто хоче чогось солодкого просто зараз. Не потрібні…
Українцям із газовими котлами та плитами попередили про нові витрати — перед початком опалювального сезону.…
В Україні стрімко зростає кількість водіїв, які втрачають право керувати авто. МВС публікує тривожну статистику.