За словами нутриціолога Наталії Ходєєвої, позбутися на всі 100% хімії в продуктах неможливо, тому треба не забувати про такі правила:
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ. При жарінні та запіканні, на жаль, хімікати нікуди не дінуться.
Про високий вміст нітратів можуть говорити такі ознаки, як великий розмір плодів і тріщини на них.
Нітратні овочі мають специфічний смак і швидко псуються. Найбільше нітратів міститься в капусті, моркві та буряках.
22 травня невеликий дощ очікується у більшості західних областей, на решті територіях країни без опадів.…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Які вони – сім’я і кохання у поважному віці? Чому в одних пар з віком…
З віком хребет може «просідати», що нерідко призводить до опущення внутрішніх органів.
Спостерігаючи за сюрпризами природи, ми стурбовано прикидаємо, скільки коштуватимуть фрукти та ягоди, чи буде врожай…
Пенсіонери та люди з інвалідністю у травні продовжують отримувати грошову допомогу від ВПП ООН. Що…