За словами нутриціолога Наталії Ходєєвої, позбутися на всі 100% хімії в продуктах неможливо, тому треба не забувати про такі правила:
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ. При жарінні та запіканні, на жаль, хімікати нікуди не дінуться.
Про високий вміст нітратів можуть говорити такі ознаки, як великий розмір плодів і тріщини на них.
Нітратні овочі мають специфічний смак і швидко псуються. Найбільше нітратів міститься в капусті, моркві та буряках.
Сучасні технології допомагають значно спростити догляд за рослинами та садовою ділянкою.
Інжир - це екзотична рослина, яка вже встигла прописатися на ділянках багатьох українців, проте у…
Багато хто любить чайний гриб. Напій з чайного гриба насправді є чайним квасом.
Якщо вас почали турбувати важкість, свербіж та печіння в ділянці заднього проходу, позбавтеся недоречної сором'язливості…
З 4 квітня українців, які працюють, чекають важливі зміни. Тепер лікарняні будуть виплачувати по-новому.
Перевірити стаж роботи можна на сайті ПФУ. Як це зробити, щоб не помилитися, розповідаємо покроково.