У МОЗ розповіли, що робити, щоб не отруїтися цими продуктами.
1. В першу чергу необхідно викинути продукти з незвичайним запахом, кольором або текстурою, у картонній або не захищеній від води упаковці і з негерметичною кришкою. А також домашні закрутки або консерви з ознаками іржі та деформованими кришками.
2. Слід позбутися продуктів, які були щільно закриті, але при відкритті з них почала виливатися рідина або виходити піна.
3. Кухонний посуд обов’язково слід очистити і продезінфікувати. Для цього необхідно:
Зверніть увагу! Якщо ви підозрюєте, що затоплення могло зіпсувати систему електро- або газопостачання або плиту, не готуйте вдома, доки не отримаєте дозволу фахівця.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…