У МОЗ розповіли, що робити, щоб не отруїтися цими продуктами.
1. В першу чергу необхідно викинути продукти з незвичайним запахом, кольором або текстурою, у картонній або не захищеній від води упаковці і з негерметичною кришкою. А також домашні закрутки або консерви з ознаками іржі та деформованими кришками.
2. Слід позбутися продуктів, які були щільно закриті, але при відкритті з них почала виливатися рідина або виходити піна.
3. Кухонний посуд обов’язково слід очистити і продезінфікувати. Для цього необхідно:
Зверніть увагу! Якщо ви підозрюєте, що затоплення могло зіпсувати систему електро- або газопостачання або плиту, не готуйте вдома, доки не отримаєте дозволу фахівця.
У платіжках за житлово-комунальні послуги з'являються борги, попри оплату. Споживачам пояснили, з чим це пов'язано.
Навіть звичне прасування може стати причиною зіпсованої тканини. Експертка назвала найпоширеніші помилки, яких припускаються під…
Капсули для прання давно стали популярним вибором серед господарок завдяки зручності та точному дозування миючого…
Щороку зростає мінімальний страховий стаж, необхідний для виходу на пенсію за віком. Якщо необхідного стажу…
У понеділок, 18 серпня, на Прикарпатті, Буковині, Вінницькій області, а також у північно-східній частині України…
Як поведеться світило, чи варто готувати пігулки?