У МОЗ розповіли, що робити, щоб не отруїтися цими продуктами.
1. В першу чергу необхідно викинути продукти з незвичайним запахом, кольором або текстурою, у картонній або не захищеній від води упаковці і з негерметичною кришкою. А також домашні закрутки або консерви з ознаками іржі та деформованими кришками.
2. Слід позбутися продуктів, які були щільно закриті, але при відкритті з них почала виливатися рідина або виходити піна.
3. Кухонний посуд обов’язково слід очистити і продезінфікувати. Для цього необхідно:
Зверніть увагу! Якщо ви підозрюєте, що затоплення могло зіпсувати систему електро- або газопостачання або плиту, не готуйте вдома, доки не отримаєте дозволу фахівця.
4 липня спека стоятиме по всій Україні і лише в одній області пройде сильний дощ.
Доведено, що порушення у магнітному полі Землі є причиною коливань потоку іонів у крові приматів,…
Держава посилює підтримку важкодоступних регіонів: у 2025 році запроваджуються щомісячні надбавки для тих, хто живе…
Віра у прокляття живе у культурі століттями і досі викликає тривогу. Разом із психотерапевтом знаємося,…
Ми поділимося основними правилами зберігання олії, щоб вона не втратила своїх корисних властивостей і просто…
Для любителів баклажанів - цей рецепт соте справжня знахідка. Соте з баклажанів приготувати дуже просто.…