У МОЗ розповіли, що робити, щоб не отруїтися цими продуктами.
1. В першу чергу необхідно викинути продукти з незвичайним запахом, кольором або текстурою, у картонній або не захищеній від води упаковці і з негерметичною кришкою. А також домашні закрутки або консерви з ознаками іржі та деформованими кришками.
2. Слід позбутися продуктів, які були щільно закриті, але при відкритті з них почала виливатися рідина або виходити піна.
3. Кухонний посуд обов’язково слід очистити і продезінфікувати. Для цього необхідно:
Зверніть увагу! Якщо ви підозрюєте, що затоплення могло зіпсувати систему електро- або газопостачання або плиту, не готуйте вдома, доки не отримаєте дозволу фахівця.
Сучасні технології допомагають значно спростити догляд за рослинами та садовою ділянкою.
Інжир - це екзотична рослина, яка вже встигла прописатися на ділянках багатьох українців, проте у…
Багато хто любить чайний гриб. Напій з чайного гриба насправді є чайним квасом.
Якщо вас почали турбувати важкість, свербіж та печіння в ділянці заднього проходу, позбавтеся недоречної сором'язливості…
З 4 квітня українців, які працюють, чекають важливі зміни. Тепер лікарняні будуть виплачувати по-новому.
Перевірити стаж роботи можна на сайті ПФУ. Як це зробити, щоб не помилитися, розповідаємо покроково.