Баклажани в аджиці, мабуть, одна з улюблених закусок для всіх тих, хто обожнює ці сині овочі і знає рецепти приготування з них страв на зиму.
Дізнайтеся, як приготувати цю смачну закуску, щоб тішити своїх близьких у холодну пору.
баклажани – 3 кг;
помідори – 3 кг;
болгарський перець – 1 кг;
часник – 2 головки;
гіркий перець – 2 шт.;
оцет 9% – 100 мл;
сіль – 100 г;
цукор – 2 склянки;
рослинна олія – 1 склянка.
Вихід приблизно 5,5-6 літрів.
За цим рецептом можна готувати і кабачки в аджиці (замість баклажанів порізати молоді кабачки) і перець в аджиці. З перцем виходить різновид лечо. Кількість кабачків та перцю – 3 кг, як і баклажан.
Вдалих заготовок!
У понеділок, 18 серпня, на Прикарпатті, Буковині, Вінницькій області, а також у північно-східній частині України…
Як поведеться світило, чи варто готувати пігулки?
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень з 18 по 24 серпня – це не просто календарний перехід від літа до…
Спека прискорила збирання кавунів в Україні, але разом із достатком прийшло падіння цін. Фермери скаржаться…
Чудеса трапляються – але не на замовлення. Ікона «Всецариця» вважається заступницею хворих, але Церква попереджає:…