Баклажани в аджиці, мабуть, одна з улюблених закусок для всіх тих, хто обожнює ці сині овочі і знає рецепти приготування з них страв на зиму.
Дізнайтеся, як приготувати цю смачну закуску, щоб тішити своїх близьких у холодну пору.
баклажани – 3 кг;
помідори – 3 кг;
болгарський перець – 1 кг;
часник – 2 головки;
гіркий перець – 2 шт.;
оцет 9% – 100 мл;
сіль – 100 г;
цукор – 2 склянки;
рослинна олія – 1 склянка.
Вихід приблизно 5,5-6 літрів.
За цим рецептом можна готувати і кабачки в аджиці (замість баклажанів порізати молоді кабачки) і перець в аджиці. З перцем виходить різновид лечо. Кількість кабачків та перцю – 3 кг, як і баклажан.
Вдалих заготовок!
За останні десять років кількість пенсіонерів в Україні скоротилася на 1,8 мільйона осіб — з…
Ситна, ароматна страва з кукурудзяної крупи та сиру готується легко та підходить для будь-якого часу…
З червня частина українців може отримати "сюрпризи" у рахунках за холодну воду та каналізацію –…
Громадяни, переміщені всередині країни через війну, з 1 червня більше не звільнені від мобілізації. ВПО…
Якщо у вас виникли сумніви щодо коректності нарахування пенсії, важливо знати, як перерахувати виплати, на…
Розпал сезону полуниці, як завжди, очікується в середині червня. У цей період краще й купувати…