Баклажани в аджиці, мабуть, одна з улюблених закусок для всіх тих, хто обожнює ці сині овочі і знає рецепти приготування з них страв на зиму.
Дізнайтеся, як приготувати цю смачну закуску, щоб тішити своїх близьких у холодну пору.
баклажани – 3 кг;
помідори – 3 кг;
болгарський перець – 1 кг;
часник – 2 головки;
гіркий перець – 2 шт.;
оцет 9% – 100 мл;
сіль – 100 г;
цукор – 2 склянки;
рослинна олія – 1 склянка.
Вихід приблизно 5,5-6 літрів.
За цим рецептом можна готувати і кабачки в аджиці (замість баклажанів порізати молоді кабачки) і перець в аджиці. З перцем виходить різновид лечо. Кількість кабачків та перцю – 3 кг, як і баклажан.
Вдалих заготовок!
Сьогодні, багатьох з нас цікавить питання, де взяти гроші без відмови, якщо їх немає. Відповідь…
Підвищена температура - найчастіший симптом різних захворювань, від вірусних інфекцій до бактеріальних запалень. Вона сигналізує…
Вона любить фотографії, зроблені під старовину, і позує на них в образі артистки цирку. У…
Погода на 3 жовтня: подекуди сонце, подекуди тумани. Дощі нарешті припиняться на всій території України.
Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику інфарктів та інсультів у дні, що передують…
Незважаючи на призупинення прийому нових заявок через платформу єДопомога, грошова допомога від міжнародних організацій у…