Капуста має тримати форму і добре скручуватися, щоб фарш не розпадався. Якщо капуста рветься, то її перепарили. Діставати листя з окропу треба відразу, щойно воно починає від’єднуватися від качана і стає прозорим. Щоб листя не рвалося, у воду можна додати трохи оцту.
У голубці не можна класти сирий рис. Крупа вбирає бульйон і це псує смак. Рис треба проварити окремо, після закипання – приблизно 7-8 хвилин. Потім відкинути на сито, і коли рідина стече, можна додавати у фарш.
Фарш для голубців небажано робити лише з курки – він буде сухим. Краще поєднати свинину з яловичиною, курка може бути додатковим інгредієнтом. Для соковитості голубців у фарш часто додають тушковані овочі (цибулю та моркву). Але їх обов’язково потрібно охолодити і лише потім поєднувати з м’ясом.
Голубці повинні добре протушкуватися. Тому готувати їх краще у каструлі з товстим дном.
Магнітні бурі впливають на здоров'я багатьох людей, і щоб добре підготуватися до складного періоду, потрібно…
Деякі паспорти можуть втратити чинність – і ви залишитися без документа. Що саме стати причиною…
Частина отримувачів соцдопомоги може опинитися без виплат – і причина в новій процедурі, яку запровадили…
Цей виняток у пенсійному законодавстві стосується не всіх, але якщо ви підпадаєте під категорію –…
Здається, що в тіні росте лише трава? Насправді є десятки культур, які чудово почуваються без…
Ці кабачкові рулетики зникнуть зі столу швидше, ніж ви встигните подати до них соус. Неймовірний…