Капуста має тримати форму і добре скручуватися, щоб фарш не розпадався. Якщо капуста рветься, то її перепарили. Діставати листя з окропу треба відразу, щойно воно починає від’єднуватися від качана і стає прозорим. Щоб листя не рвалося, у воду можна додати трохи оцту.
У голубці не можна класти сирий рис. Крупа вбирає бульйон і це псує смак. Рис треба проварити окремо, після закипання – приблизно 7-8 хвилин. Потім відкинути на сито, і коли рідина стече, можна додавати у фарш.
Фарш для голубців небажано робити лише з курки – він буде сухим. Краще поєднати свинину з яловичиною, курка може бути додатковим інгредієнтом. Для соковитості голубців у фарш часто додають тушковані овочі (цибулю та моркву). Але їх обов’язково потрібно охолодити і лише потім поєднувати з м’ясом.
Голубці повинні добре протушкуватися. Тому готувати їх краще у каструлі з товстим дном.
На Одещині зіграли весілля переселенці з Донецької області. Молодятами стали – 83-річний Олексій та 75-річна…
В Ощадбанку нагадали, що при розрахунках через касу клієнтам необхідно враховувати як комісії, так і…
Данило Гетьманцев заявив, що індексація не покриває інфляцію та посилює соціальну несправедливість.
Міністерство юстиції України нагадує: якщо ви придбали нерухомість до цього року, зареєструйте своє право у…
У проєкті Держбюджету на 2026 рік нарешті переглянули розмір прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати,…
Поки сім'я у вихідні ще ніжиться в ліжку, можна приготувати швидкий і незвичайний сніданок. Любите…