Входять до переліку і самобутні кулінарні традиції. Цього разу до списку додали рецепт приготування унікальної бессарабської плацинди.
Плацинда – одна з найпопулярніших традиційних страв Бессарабії і молдаван, які проживають тут. Особливо цю страву люблять готувати у населених пунктах долини Фрумушика, що розташоване у південно-західній частині Одеської області. Тут плацинди готують щодня і їдять їх замість хліба.
Начинка молдавського коржика може бути різною – сир з бринзою, картопля з цибулею, капуста, яблука, гарбуз.
Борошно – 400 грамів, вода – 200 мілілітрів, яйце – 1 штука, олія – 2 столові ложки, щіпка солі, суміш сиру та бринзи – 500 грамів, зелень – за смаком.
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…
Деякі українці, які постраждали через війну, можуть розраховувати на певні пільги від держави.
Пенсіонери мають низку обов’язків перед Пенсійним фондом України. Невчасне інформування про зміни у вашому житті…
На місці події працюють екстрені служби, які надають всю необхідну допомогу постраждалим. Також тривають аварійно-рятувальні…