Плацинда с яйцом и зелёным луком
Входять до переліку і самобутні кулінарні традиції. Цього разу до списку додали рецепт приготування унікальної бессарабської плацинди.
Плацинда – одна з найпопулярніших традиційних страв Бессарабії і молдаван, які проживають тут. Особливо цю страву люблять готувати у населених пунктах долини Фрумушика, що розташоване у південно-західній частині Одеської області. Тут плацинди готують щодня і їдять їх замість хліба.
Начинка молдавського коржика може бути різною – сир з бринзою, картопля з цибулею, капуста, яблука, гарбуз.
Борошно – 400 грамів, вода – 200 мілілітрів, яйце – 1 штука, олія – 2 столові ложки, щіпка солі, суміш сиру та бринзи – 500 грамів, зелень – за смаком.
Клацаючий палець - це не просто незручність. Без належної уваги він може перейти у хронічну…
Любите кавуни та дині, але не хочете розлучатися з ними наприкінці літа? Ми розповімо, як…
Обіцянки виплат у TikTok – не що інше, як дезінформація. Хибні відео, фальшиві постанови Верховної…
Громадяни України, які отримують пенсії по інвалідності, цікавляться, чи збільшаться розміри виплат з 1 вересня.…
Борці за незалежність України у XX столітті та реабілітовані жертви політичних репресій мають право на…
Держава виплатить компенсацію сім'ям деяких регіонів на покупку твердого палива. Гроші надійдуть у вересні-жовтні, і…