А наскільки все просто: натерті буряки, огірки та варені яйця доповнюємо свіжою зеленню та заливаємо кефіром та мінеральною газованою водою. Такий рецепт неодноразово вас виручить, записуйте.
Кефір – 1 літр, буряк відварений і очищений – 300 грамів, огірок – 2 штуки, яйце – 3 штуки, молоко – 200 мілілітрів, цукор – 1 чайна ложка, сіль – 1,5 чайної ложки, сік лимона – 1 столова ложка, зелена цибуля і кріп – за смаком.
Холодний, освіжаючий, кисло-солоденький буряк у спеку – взагалі знахідка! Відмінний варіант смачної першої страви для літнього обіду. Готується такий охолодник недовго, якщо виключити час варіння буряка.
Віра у прокляття живе у культурі століттями і досі викликає тривогу. Разом із психотерапевтом знаємося,…
Ми поділимося основними правилами зберігання олії, щоб вона не втратила своїх корисних властивостей і просто…
Для любителів баклажанів - цей рецепт соте справжня знахідка. Соте з баклажанів приготувати дуже просто.…
Кількість підроблених доларів та євро в Україні продовжує зростати. Чому це відбувається, як розпізнати фальшивку…
Підвищення пенсій в Україні цього року відбулося ще у березні, і нових переглядів поки що…
Хочете, щоб ваші овочі швидше зацвіли? Скористайтесь перевіреними засобами – від настою полину до медового…