Прихильникам правильного харчування або тих, хто прагне до позбавлення від зайвої ваги, вони теж припадуть до смаку.
Оладки з капустою можна смажити на сковороді чи мультиварці – результат виходить однаковим. Різниця є лише в кольорі піджаристої скоринки, в мультиварці оладки з капустою виходять світлішими.
● 1 ст-н кефіру
● 2 яйця
● за смаком солі
● 1 ч.л. цукру
● 0,5 ч.л. меленого чорного перцю
● 3 ст.л рослинної олії
● 1 ч.л. соди
● 2 ст-на дрібно нашаткованої капусти
● дрібно нарізана зелень кропу, петрушки, зеленої цибулі
● борошна стільки, щоб тісто вийшло як густа сметана.
Врахуйте, що капуста при смаженні оладок виділить багато соку, який зробить тісто рідше. Тому тісто робіть трохи густіше, ніж на звичайні оладки.
Подаємо зі сметаною або соусами на її основі.
Кого зобов’яжуть повертати надміру виплачені кошти. У ПФУ пояснили.
Держава покриє частину витрат на енергоносії. Хто точно отримає знижку та які документи потрібні?
Українцям обіцяють новий стрибок вартості дров. Актуальні дані та поради лісників.
З листопада в Україні діють оновлені правила щодо відстрочок від мобілізації. Частина категорій тепер отримує…
У фасуванні сипучих товарів одним із найбільш практичних рішень є використання пакетів-слайдерів, які забезпечують збереження…
Брюссель вагається, а у Києві рахують тижні до катастрофи. До чого може призвести зволікання з…