Прихильникам правильного харчування або тих, хто прагне до позбавлення від зайвої ваги, вони теж припадуть до смаку.
Оладки з капустою можна смажити на сковороді чи мультиварці – результат виходить однаковим. Різниця є лише в кольорі піджаристої скоринки, в мультиварці оладки з капустою виходять світлішими.
● 1 ст-н кефіру
● 2 яйця
● за смаком солі
● 1 ч.л. цукру
● 0,5 ч.л. меленого чорного перцю
● 3 ст.л рослинної олії
● 1 ч.л. соди
● 2 ст-на дрібно нашаткованої капусти
● дрібно нарізана зелень кропу, петрушки, зеленої цибулі
● борошна стільки, щоб тісто вийшло як густа сметана.
Врахуйте, що капуста при смаженні оладок виділить багато соку, який зробить тісто рідше. Тому тісто робіть трохи густіше, ніж на звичайні оладки.
Подаємо зі сметаною або соусами на її основі.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…