У кабачках високий вміст клітковини, вітамінів С та В, кальцію, калію, марганцю, фосфору.
На 95% кабачок складається з води і є дієтичним продуктом, незамінний при боротьбі із зайвою вагою, при авітомінозі сприяє поліпшенню роботи шлунка і кишечника.
Дуже корисні страви з кабачків при підвищеному тиску, хворобах печінки та нирок, при зайвій збудливості та стресах. Якщо ви стежите за своїм здоров’ям, то краще готувати страви з кабачків, де використовується весь кабачок зі шкіркою та насінням.
Поки одні оновлюють айфони, інші вірні кнопковим «Нокіям». Але мобільні оператори, схоже, вирішили: інтернет потрібен…
Хочете порадувати себе ароматною випічкою, але без яєць та молока? Пісна галета з фруктами та…
На тлі війни і навантаження на медсистему, що триває, уряд посилює підтримку лікарів і запускає…
Навіть за 20 років офіційного стажу можна претендувати на пенсію, але її розмір та вік…
Якщо ваша близька зникла, діяти потрібно швидко і правильно. Подати запит до Реєстру можна онлайн…
Багато українських пенсіонерів очікують, що після досягнення 65-річного віку їхня пенсія зросте автоматично. Проте на…