У кабачках високий вміст клітковини, вітамінів С та В, кальцію, калію, марганцю, фосфору.
На 95% кабачок складається з води і є дієтичним продуктом, незамінний при боротьбі із зайвою вагою, при авітомінозі сприяє поліпшенню роботи шлунка і кишечника.
Дуже корисні страви з кабачків при підвищеному тиску, хворобах печінки та нирок, при зайвій збудливості та стресах. Якщо ви стежите за своїм здоров’ям, то краще готувати страви з кабачків, де використовується весь кабачок зі шкіркою та насінням.
Кому із пенсіонерів держава передбачила ряд доплат. І у кого мінімальна пенсійна виплата не може…
Такі пиріжки з капустою ваші рідні уплітатимуть за обидві щоки. Пропонуємо найкращий рецепт пиріжків на…
Ще кілька діб - і зима остаточно вгамується, вважають синоптики. 10 квітня ситуація на дорогах…
Щоб отримати довгі пагони плетистих троянд, придатниз для зрізання, кущ потрібно правильно формувати.
Усі знають, що вік жінки видає не так обличчя, як шкіра шиї. Прості поради допоможуть…
Як поведеться Сонце? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?