У кабачках високий вміст клітковини, вітамінів С та В, кальцію, калію, марганцю, фосфору.
На 95% кабачок складається з води і є дієтичним продуктом, незамінний при боротьбі із зайвою вагою, при авітомінозі сприяє поліпшенню роботи шлунка і кишечника.
Дуже корисні страви з кабачків при підвищеному тиску, хворобах печінки та нирок, при зайвій збудливості та стресах. Якщо ви стежите за своїм здоров’ям, то краще готувати страви з кабачків, де використовується весь кабачок зі шкіркою та насінням.
Атмосферні фронти накриють країну. Сніг, дощ і мороз: чого ще чекати Україні цієї середи?
Спокійна доба попереду. Чому прогноз геомагнітної активності на 19 листопада тішить фахівців?
Соціальний бонус на постійній основі. Які категорії пенсіонерів отримають подвоєні виплати?
Війна дронів спричинила медичний колапс на фронті. Як затримка евакуації перетворює “звичайні” рани на смертельні?
Відключення від електромережі в деяких регіонах сягають 12 годин на добу, і це у листопаді.…
Одна помилка — і річ зіпсована Як правильно прати верхній одяг?