Чому б нам не приготувати мармелад удома з натуральних ягід? Він вийде не лише смачним, яскравим та красивим, але й корисним. Адже ви точно не додаватимете до нього барвники, ароматизатори та стабілізатори, які надміру містяться в магазинному мармеладі.
Полуниця – 400 грамів, цукор – 100 грамів, сік лимонний – 1 столова ложка, агар-агар – 1 столова ложка, стружка кокосова – за смаком.
Полуницю перебрати і промити, дати стекти зайвій волозі. Можна викласти полуницю на паперовий рушник.
Скласти підготовлену полуницю в чашу блендера. Додати сік лимона, також можна додати цедру лимона або апельсина. Збити блендером до однорідного пюре.
Перелити полуничне пюре у сотейник з товстим дном. Додати порцію цукру, але небагато, щоб мармелад не вийшов пухким. Далі додати агар-агар.
Перемішати масу і прогріти на повільному вогні, постійно помішуючи. Коли полуничне пюре закипить, його треба проварити на вогні ще 2-3 хвилини.
Перелити гарячу масу в силіконову форму і залишити на 4-5 годин до повного застигання. Після цього поставити у холодильник.
Готовий мармелад розрізати на квадратні або прямокутні шматочки і за бажанням обваляти в кокосовій стружці.
Право власності на земельну ділянку — це можливість володіти, користуватися та розпоряджатися нею на власний…
Вівторок в Україні буде сонячним, прогнозують синоптики. Антициклон на ім'я Kyra (карта) зумовить всюди суху…
Зубний біль завжди виникає вчасно, але особливо неприємно, коли він турбує вночі. У такі моменти…
Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні приділяти особливу увагу здоров'ю.
Клієнти запідозрили ПриватБанк в ейджизмі після різких змін за умов кредитування пенсіонерів.
Українців запрошують пройти реєстрацію на нові виплати у сумі 3600 гривень упродовж 3 місяців. Подробиці…