Чому б нам не приготувати мармелад удома з натуральних ягід? Він вийде не лише смачним, яскравим та красивим, але й корисним. Адже ви точно не додаватимете до нього барвники, ароматизатори та стабілізатори, які надміру містяться в магазинному мармеладі.
Полуниця – 400 грамів, цукор – 100 грамів, сік лимонний – 1 столова ложка, агар-агар – 1 столова ложка, стружка кокосова – за смаком.
Полуницю перебрати і промити, дати стекти зайвій волозі. Можна викласти полуницю на паперовий рушник.
Скласти підготовлену полуницю в чашу блендера. Додати сік лимона, також можна додати цедру лимона або апельсина. Збити блендером до однорідного пюре.
Перелити полуничне пюре у сотейник з товстим дном. Додати порцію цукру, але небагато, щоб мармелад не вийшов пухким. Далі додати агар-агар.
Перемішати масу і прогріти на повільному вогні, постійно помішуючи. Коли полуничне пюре закипить, його треба проварити на вогні ще 2-3 хвилини.
Перелити гарячу масу в силіконову форму і залишити на 4-5 годин до повного застигання. Після цього поставити у холодильник.
Готовий мармелад розрізати на квадратні або прямокутні шматочки і за бажанням обваляти в кокосовій стружці.
У якому віці можна буде вийти на пенсію наступного року і який стаж потрібно мати.
Сучасні туалетні системи із пластику стають незамінним рішенням для заміських будинків та дачних ділянок, де…
Уряд вирішив підвищити фінансову допомогу сім'ям загиблих захисників.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.