Листковий пиріг з картоплею
Листкове тісто – 400 грамів, картопля – 2-3 штуки, рослинна олія – 2 столові ложки, сіль, перець, приправи та зелень – за смаком.
На аркуші пергаменту розкотити тісто тонким прямокутним пластом.
Перекласти пергамент на деко. Загнути краї тіста приблизно на 1 сантиметр. Притиснути їх виделкою, утворюючи гарний візерунок. Зробити на тісті кілька проколів виделкою, щоб воно не набрякло під час випікання.
Очистити картоплю і нарізати тонкими пластинками. Викласти картоплю на тісто, полити олією, посипати сіллю, перцем і будь-якою приправою.
Пиріг запікати при температурі 190 градусів 35-40 хвилин. Пиріг має підрум’янитися, а картопля – стати м’якою.
Готову страву прикрасити рештою трав і подавати зі сметаною.
Мешканці одного з українських міст отримали платіжки за вивезення побутових відходів із додатковою графою. Яку…
В одній з областей України збирають дані на виплати багатосекторної допомоги. Як подати заявку, щоб…
Що доросліша людина, то більше подій минулого вона може переосмислити. Про що шкодують українські пенсіонери…
Благодійна організація допомагає жителям України, які опинилися в скрутному становищі через війну. Допомога надається у…
17 травня в Україні відзначають Всесвітній день електрозв'язку та інформаційного суспільства. Православні вшановують пам'ять апостола…
Зазвичай на приготування салату потрібно витратити достатню кількість часу та фінансів. Але сьогодні пропонуємо вам…