Лимони, як і інші цитрусові, покриті яскравою запашною шкіркою. Вона складається з внутрішнього та зовнішнього шарів, кожен з яких має характерний смак. Внутрішній білий шар має гіркуватий смак і не використовується у кулінарії.
Зовнішній шар шкірки пряний та ароматний. Саме його використовують у приготуванні страв. Найпоширеніший спосіб застосування цедри – додавання її у десерти і солодку випічку.
Цедру бажано використовувати відразу ж, оскільки з часом вона втрачає і аромат, і смак.
Читайте також, як правильно вибирати цитрусові.
Росія вночі запустила по Україні ракети і безпілотники. Українські воїни активними діями завдають окупаційним військам…
Хто може перейти на інший вид пенсії та отримувати вигідніші пенсійні виплати. Про це розповіли…
20 травня в Україні святкують День банківських працівників, Всесвітній день метролога, Всесвітній день лікаря-травматолога, Всесвітній…
Якщо ви хочете урізноманітнити своє меню або здивувати рідних цікавою стравою, пропонуємо вам рецепт найсмачнішої…
Отримати рекордний урожай огірків можна не тільки, застосовуючи дорогі добрива. Хороший результат дає звичайнісінький настій…
В Україні 20 травня у деяких регіонах очікується сильна хмарність. Завтра більше хмар – у…