«Останні роки часто говорять про користь насіння чиа. Прошу розповісти про це докладніше: що це за насіння і в чому його цінність.
Лариса, м. Львів»
Насіння чиа – це зерна шавлії іспанської.
Вони містять багато корисних речовин: кальцій, калій, магній, фосфор, цинк, вітаміни групи В (В1, В2, В3).
Ще одна з переваг цього насіння – високий вміст клітковини (40% від ваги насіння).
Завдяки своєму складу насіння чиа:
Насіння чиа можна додавати при приготуванні каш і десертів. Їх також додають у салати та випічку.
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.
Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.
Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?
Чим відрізняються макарони за 30 і 90 грн? Шукайте відповідь на упаковці.