«Останні роки часто говорять про користь насіння чиа. Прошу розповісти про це докладніше: що це за насіння і в чому його цінність.
Лариса, м. Львів»
Насіння чиа – це зерна шавлії іспанської.
Вони містять багато корисних речовин: кальцій, калій, магній, фосфор, цинк, вітаміни групи В (В1, В2, В3).
Ще одна з переваг цього насіння – високий вміст клітковини (40% від ваги насіння).
Завдяки своєму складу насіння чиа:
Насіння чиа можна додавати при приготуванні каш і десертів. Їх також додають у салати та випічку.
Деякі українські пенсіонери, котрі вимушено тимчасово живуть за кордоном, досі стикаються із загрозою припинення виплат.…
Поранення на війні ще не гарантія компенсації. Без потрібних довідок та точних формулювань у документах…
Довга дорога завжди викликає хвилювання. Особливо, якщо вона веде в іншу країну. Але сьогодні подорож…
Фікус, сансевієрія чи монстера — не завжди потребують простору. Дізнайтесь, які квіти комфортно ростуть у…
Цей брауні — справжній порятунок для тих, хто хоче чогось солодкого просто зараз. Не потрібні…
Українцям із газовими котлами та плитами попередили про нові витрати — перед початком опалювального сезону.…