«Останні роки часто говорять про користь насіння чиа. Прошу розповісти про це докладніше: що це за насіння і в чому його цінність.
Лариса, м. Львів»
Насіння чиа – це зерна шавлії іспанської.
Вони містять багато корисних речовин: кальцій, калій, магній, фосфор, цинк, вітаміни групи В (В1, В2, В3).
Ще одна з переваг цього насіння – високий вміст клітковини (40% від ваги насіння).
Завдяки своєму складу насіння чиа:
Насіння чиа можна додавати при приготуванні каш і десертів. Їх також додають у салати та випічку.
Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.
Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…
На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…
Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…
В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…
Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…