Щоб яєчня-бовтанка вийшла пишною, додайте у збиті з сіллю яйця холодну газовану воду (на одне яйце одна столова ложка води) і добре всю масу ще раз збийте.
Щоб макарони та рис не злипалися під час варіння, додайте у воду трохи соняшникової або оливкової олії. Якщо макарони або рис потрібні для приготування запіканки, обдайте їх у друшляку холодною водою відразу після того, як вони зваряться.
Щоб прибрати гіркоту з цибулі, після нарізки покладіть її в друшляк і обдайте окропом.
Щоб дріжджове тісто було пишним та повітряним, при замішуванні не використовуйте продукти одразу з холодильника. Дайте їм полежати хоча б півгодини при кімнатній температурі. Холодні інгредієнти уповільнять підйом тіста, і готова випічка вийде жорсткою.
Щоб при смаженні капуста не стала коричневою, нашаткований овоч перед приготуванням обдайте окропом. Потім залийте її на хвилину холодною водою. Відіжміть і тільки після цього тушкуйте на сковороді.
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Кореневі паростки – невидимий ворог урожаю сливи. Дізнайтеся, як правильно їх усунути, щоб насолоджуватися улюбленими…
Ці легендарні цукерки легко приготувати в домашніх умовах. Повірте, вони будуть набагато кращими, ніж магазинні!
В Україні готують нові правила для автомобілістів. Які зміни чекають на власників водійських посвідчень.
Комунальники попередили, що частині українців нарахують платежі за електроенергію зовсім по інших тарифах, ніж зазвичай.…