П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯк зробити яєчню-бовтанку пишною і прибрати гіркоту з цибулі: господині на замітку

Як зробити яєчню-бовтанку пишною і прибрати гіркоту з цибулі: господині на замітку

Этот материал также доступен на русском языке
Успішно та легко вести домашнє господарство, смачно годувати домочадців та встигати відпочити допомагають маленькі хитрощі.
  • Щоб яєчня-бовтанка вийшла пишною, додайте у збиті з сіллю яйця холодну газовану воду (на одне яйце одна столова ложка води) і добре всю масу ще раз збийте.

  • Щоб макарони та рис не злипалися під час варіння, додайте у воду трохи соняшникової або оливкової олії. Якщо макарони або рис потрібні для приготування запіканки, обдайте їх у друшляку холодною водою відразу після того, як вони зваряться.

  • Щоб прибрати гіркоту з цибулі, після нарізки покладіть її в друшляк і обдайте окропом.

  • Щоб дріжджове тісто було пишним та повітряним, при замішуванні не використовуйте продукти одразу з холодильника. Дайте їм полежати хоча б півгодини при кімнатній температурі. Холодні інгредієнти уповільнять підйом тіста, і готова випічка вийде жорсткою.

  • Щоб при смаженні капуста не стала коричневою, нашаткований овоч перед приготуванням обдайте окропом. Потім залийте її на хвилину холодною водою. Відіжміть і тільки після цього тушкуйте на сковороді.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні