-
Щоб яєчня-бовтанка вийшла пишною, додайте у збиті з сіллю яйця холодну газовану воду (на одне яйце одна столова ложка води) і добре всю масу ще раз збийте.
-
Щоб макарони та рис не злипалися під час варіння, додайте у воду трохи соняшникової або оливкової олії. Якщо макарони або рис потрібні для приготування запіканки, обдайте їх у друшляку холодною водою відразу після того, як вони зваряться.
-
Щоб прибрати гіркоту з цибулі, після нарізки покладіть її в друшляк і обдайте окропом.
-
Щоб дріжджове тісто було пишним та повітряним, при замішуванні не використовуйте продукти одразу з холодильника. Дайте їм полежати хоча б півгодини при кімнатній температурі. Холодні інгредієнти уповільнять підйом тіста, і готова випічка вийде жорсткою.
-
Щоб при смаженні капуста не стала коричневою, нашаткований овоч перед приготуванням обдайте окропом. Потім залийте її на хвилину холодною водою. Відіжміть і тільки після цього тушкуйте на сковороді.
Як зробити яєчню-бовтанку пишною і прибрати гіркоту з цибулі: господині на замітку
Этот материал также доступен на русском языке
Успішно та легко вести домашнє господарство, смачно годувати домочадців та встигати відпочити допомагають маленькі хитрощі.
Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Новини по темі
Якщо стажу 26 років – коли можна на пенсію і яка буде виплата?
03/10/2025 05:31
Чи реально взяти кредит без відмови в Україні?
03/10/2025 03:36
Якщо стажу 26 років – коли можна на пенсію і яка буде виплата?
03/10/2025 05:31
Чи реально взяти кредит без відмови в Україні?
03/10/2025 03:36
Що приймати за підвищеної температури
03/10/2025 00:13
Погода в Україні на п’ятницю, 3 жовтня
02/10/2025 23:21
Магнітні бурі на п’ятницю, 3 жовтня 2025 року: чи будуть, чи ні
02/10/2025 22:59