Пропонуємо вам нову добірку кулінарних шедеврів, які ви легко зможете повторити.
«Картопля — 500 грамів, гриби — 250 грамів, олія та сіль — за смаком.
Обсмажувати оладки з обох боків, до золотистої скоринки.
Ілля Петрович, м. Ізмаїл»
«Нарізаний черствий хліб – 250-300 грамів, яйця – 2 штуки, молоко – 500 грамів, какао-порошок – 2 столові ложки, ванільний екстракт – 1 чайна ложка, кориця – 1 чайна ложка, цукор – 1/4 склянки, олія – 20 грамів, плитка тертого шоколаду – за смаком.
Випікати 30-40 хвилин при температурі 180 градусів, до золотистої скоринки.
Ірина Сергіївна, Київська обл.»
Курячий фарш – 500 грамів, булгур – 130 грамів, цибуля – 2 штуки, яйця – 1 штука, вівсяні висівки – 1 столова ложка, томат – 1 столова ложка, сметана – 1 столова ложка, вода – 1 склянка, спеції, перець та зелень – за смаком.
Подавати із зеленню та овочами.
Наталія Василівна, м. Полтава»
Борошно – 2 склянки, кефір – 1 склянка, томатна паста – 50 грамів, цибуля – 3 штуки, філе хеку (або білої риби) – 300 грамів, маргарин, зелень та приправи – за смаком.
Випікати піцу в духовці 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.
«Рис – 1 склянка, бульйон – 750 мілілітрів, цибуля – 1 штука, гриби – 420 грамів, масло вершкове – 100 грамів, сир – 150 грамів, спеції, сіль та перець – за смаком.
Михайло Костянтинович, Тернопільська обл.»
Читайте також: Коли хочеться чогось новенького: готуємо за рецептами наших читачів.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…