Яблучних сортів налічується вже майже 10 тисяч, але не кожна людина знає, в чому між ними різниця, крім смаку.
Червоні та жовті яблука солодші і, отже, калорійніші. При цьому в них міститься більше бета-каротину, корисного для очей, мозку та судин. Яблука червоного та жовтого кольору без побоювань можуть вживати люди з підвищеною кислотністю шлунка. Крім того, такі яблука містять потужний антиоксидант кверцетин.
Що стосується яблук зеленого кольору, то людям із захворюваннями шлунка їсти їх небажано. Однак такі яблука вважаються кориснішими для тих, хто стежить за фігурою, оскільки вони містять удвічі менше цукру, ніж червоні. Також зелені яблука містять більше вітамінів С, В та заліза, і особливо є корисними восени. Ще один плюс яблук зеленого кольору – вони рідше викликають алергічні реакції.
Якщо у вас немає протипоказань, краще використовувати в їжу яблука різних кольорів, тоді їхня позитивна дія на організм буде максимальною.
Майте на увазі, зміцнити ясна допоможуть примочки з лимонної шкірки.
Її необхідно акуратно зрізати, дрібно нарізати і прикласти до ясен, залишивши на 5-10 хвилин.
Проводити процедуру рекомендується 3-4 рази на тиждень.
Для багатьох внутрішньо переміщених осіб оплата комунальних послуг стає значним фінансовим навантаженням. Що потрібно для…
Українці втрачають гроші, виходячи на пенсію вчасно. Як один рік роботи дає +6% до виплат.
Сьогодні пропонуємо вам рецепт незвичайної каші, яку готують на весілля і у будні. Це етнічна…
Сильні пориви вітру та змішані опади. Детальний прогноз погоди на вівторок.
Геомагнітні збурення у вівторок посиляться. Якими вони будуть і хто відчує зміни першим?
Ваша побутова техніка в зоні ризику. Стабілізатор, реле чи ДБЖ: який захист справді працює в…