Яблучних сортів налічується вже майже 10 тисяч, але не кожна людина знає, в чому між ними різниця, крім смаку.
Червоні та жовті яблука солодші і, отже, калорійніші. При цьому в них міститься більше бета-каротину, корисного для очей, мозку та судин. Яблука червоного та жовтого кольору без побоювань можуть вживати люди з підвищеною кислотністю шлунка. Крім того, такі яблука містять потужний антиоксидант кверцетин.
Що стосується яблук зеленого кольору, то людям із захворюваннями шлунка їсти їх небажано. Однак такі яблука вважаються кориснішими для тих, хто стежить за фігурою, оскільки вони містять удвічі менше цукру, ніж червоні. Також зелені яблука містять більше вітамінів С, В та заліза, і особливо є корисними восени. Ще один плюс яблук зеленого кольору – вони рідше викликають алергічні реакції.
Якщо у вас немає протипоказань, краще використовувати в їжу яблука різних кольорів, тоді їхня позитивна дія на організм буде максимальною.
Майте на увазі, зміцнити ясна допоможуть примочки з лимонної шкірки.
Її необхідно акуратно зрізати, дрібно нарізати і прикласти до ясен, залишивши на 5-10 хвилин.
Проводити процедуру рекомендується 3-4 рази на тиждень.
Хочете отримати хороший урожай томатів? Потрібно просто поливати їх правильним розчином. Приготувати його дуже просто.
Здивуйте своїх рідних і близьких неймовірним десертом, який готується дуже просто.
Пенсійний фонд виплачує додаткову грошову допомогу українцям, яким виповнилося 65 років. Але є умова.
Частині українців надають нову гуманітарну допомогу. Як отримати продуктовий набір.
Частині українців доведеться повторно подавати заяву для отримання субсидії на житлово-комунальні послуги. Кого саме це…
В Україні почали діяти нові правила проходження технічного огляду автомобілів. Що змінилося і за що…