Пропонуємо вам скористатися новим рецептом та порадувати своїх близьких смачною паскою, приготування якої у вас не займе багато часу.
Традиція випікати на Великдень паски з’явилася ще в давнину.
Згідно з християнською легендою, після страти та воскресіння Ісуса апостоли обов’язково залишали для свого вчителя місце за столом і шматочок хліба.
Згодом ця традиція стала обов’язковою, і зараз паска, вкрита білою глазур’ю, символізує апостольський хліб і залишається символом Христової неділі. Сирні паски символізують Труну Господню, ну, а здобне тісто, з якого печуть паски, нагадує про три чесноти — співчуття, милосердя і турботу, якими Всевишній обдаровує людей.
Борошно пшеничне – 350-400 грамів, молоко – 150 мілілітрів, масло вершкове – 100 грамів, яйця – 2 штуки, лимон ( цедра) – 1 штука, родзинки – 150 грамів, дріжджі сухі – 7 грамів (2 чайні ложки), цукор – 5 столових ложок, ванілін – ¼ чайної ложки, сіль – ¼ чайної ложки.
Якою буде сонячна активність? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень принесе одну з найважливіших астрологічних подій року: Юпітер (великий благодійник) переходить на знак своєї…
Освіжаючий, ароматний і готується за лічені хвилини – цей суп із полуниці з йогуртом та…
Регулярне використання пенсійної картки — не забаганка, а міра безпеки.
Моль у домі – проблема, відома багатьом. І гостро стоїть питання, як позбутися шкідливої комахи,…
Інна Оленич із міста Звягель, що на Житомирщині, створює вироби з бісеру однією рукою. Однією…