Печеня з курячими ніжками та овочами
Інгредієнти:
- курячі гомілки – 1 кілограм,
- картопля – 2 штуки,
- морква – 2 штуки,
- томатна паста – 2 столові ложки,
- цибуля – 1-2 штуки,
- олія,
- зелень, сіль та перець – за смаком.
Приготування
- На сковороді з невеликою кількістю олії обсмажити нарізані кубиками цибулю та моркву.
- Додати до них спеції і смажити ще 4-5 хвилин.
- У сковороду або форму для запікання перекласти овочі, нарізану великими шматками картоплю і курячі гомілки.
- Влити томатну пасту, розведену з водою, і готувати страву в духовці 30 хвилин.
Перед подачею курячі гомілки посипати дрібно нарізаною зеленню.
Ми вже радили:
Готуємо на Великдень: паска з білим шоколадом.