До речі, випікати його можна не тільки на сковороді, а й на деку, там він вийде великим та прямокутним.
Тонкий лаваш можна їсти замість хліба або подавати як закуску з різними начинками.
Для лаваша знадобиться небагато продуктів:
Зберігати лаваш можна в холодильнику і навіть морозилці, що дуже зручно.
Підвищена температура - найчастіший симптом різних захворювань, від вірусних інфекцій до бактеріальних запалень. Вона сигналізує…
Вона любить фотографії, зроблені під старовину, і позує на них в образі артистки цирку. У…
Погода на 3 жовтня: подекуди сонце, подекуди тумани. Дощі нарешті припиняться на всій території України.
Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику інфарктів та інсультів у дні, що передують…
Незважаючи на призупинення прийому нових заявок через платформу єДопомога, грошова допомога від міжнародних організацій у…
Багато хто вважає, що англійську мову найкраще починати вивчати з дитинства. Проте дорослі учні часто…