До речі, випікати його можна не тільки на сковороді, а й на деку, там він вийде великим та прямокутним.
Тонкий лаваш можна їсти замість хліба або подавати як закуску з різними начинками.
Для лаваша знадобиться небагато продуктів:
Зберігати лаваш можна в холодильнику і навіть морозилці, що дуже зручно.
18 травня у більшості областей України переважатиме дощова погода. Ще панує циклон, тому буде волого…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Мігрень має «біологічний годинник» — порушення сну можуть його запускати. Дослідники підтвердили: сон — ключовий…
Європейський Союз готує екологічну революцію на дорогах — дизельні авто віком понад 10 років можуть…
Звичний салат із буряка та картоплі можна приготувати по-новому — без огірків і квасолі, зате…
Ринок праці України залишається динамічним — лише за перші чотири місяці 2025 року через Службу…