До речі, випікати його можна не тільки на сковороді, а й на деку, там він вийде великим та прямокутним.
Тонкий лаваш можна їсти замість хліба або подавати як закуску з різними начинками.
Для лаваша знадобиться небагато продуктів:
Зберігати лаваш можна в холодильнику і навіть морозилці, що дуже зручно.
4 липня спека стоятиме по всій Україні і лише в одній області пройде сильний дощ.
Доведено, що порушення у магнітному полі Землі є причиною коливань потоку іонів у крові приматів,…
Держава посилює підтримку важкодоступних регіонів: у 2025 році запроваджуються щомісячні надбавки для тих, хто живе…
Віра у прокляття живе у культурі століттями і досі викликає тривогу. Разом із психотерапевтом знаємося,…
Ми поділимося основними правилами зберігання олії, щоб вона не втратила своїх корисних властивостей і просто…
Для любителів баклажанів - цей рецепт соте справжня знахідка. Соте з баклажанів приготувати дуже просто.…