Жирний наліт на кухонних меблях – це суміш пилу з випарами і дрібної суспензії жиру, які утворюються під час готування. Чим старіше наліт, тим складніше його позбутися.
Тому оптимальний графік «генерального» чищення кухні від жиру – 1-2 рази на рік, «капітального» – кожні 2 місяці із застосуванням м’яких засобів і, звичайно, при виникненні необхідності.
Розпорошіть засіб на забруднення, зачекайте кілька хвилин, поки він подіє, і протріть поверхню чистою губкою або ганчіркою.
Змішайте засіб для посуду з водою і нанесіть його пульверизатором на шафку. Губкою потріть поверхню і промийте чистою водою.
Візьміть соду та гірчичний порошок у пропорції 1:1 і розведіть суміш рідиною для посуду до стану пасти. Нанесіть невелику кількість на губку і потріть пляму. За потреби залиште пасту на 15-20 хвилин.
Кухонна губка – лідер за кількістю бактерій на кухні. Як її очистити? Робіть це з…
Після кількох років буйного цвітіння півонії раптом починають слабо цвісти або зовсім не зав'язують бутони.…
8 травня в Україні очікується суттєве зниження температури та дощі на Закарпатті та місцями у…
Чи варто цього дня очікувати геомагнітних хвилювань?
Якщо нас дошкуляє зубний біль, ми на все готові, аби він припинився. А тим часом,…
Давайте, шановні читачі, зараз не зациклюватимемося ані з приводу дати тієї, 1945 року, перемоги (8…