Жирний наліт на кухонних меблях – це суміш пилу з випарами і дрібної суспензії жиру, які утворюються під час готування. Чим старіше наліт, тим складніше його позбутися.
Тому оптимальний графік «генерального» чищення кухні від жиру – 1-2 рази на рік, «капітального» – кожні 2 місяці із застосуванням м’яких засобів і, звичайно, при виникненні необхідності.
Розпорошіть засіб на забруднення, зачекайте кілька хвилин, поки він подіє, і протріть поверхню чистою губкою або ганчіркою.
Змішайте засіб для посуду з водою і нанесіть його пульверизатором на шафку. Губкою потріть поверхню і промийте чистою водою.
Візьміть соду та гірчичний порошок у пропорції 1:1 і розведіть суміш рідиною для посуду до стану пасти. Нанесіть невелику кількість на губку і потріть пляму. За потреби залиште пасту на 15-20 хвилин.
Магнітні бурі завдають шкоди нашому здоров'ю та самопочуттю, тому важливо заздалегідь знати, коли геомагнітне поле…
Кількість вимог для отримання допомоги на оплату житлово-комунальних послуг для кількох категорій громадян скоротять. Міністерство…
Частина українців можуть отримати продуктові набори від благодійної організації. Для цього потрібно заповнити онлайн-заявку.
24 травня в Україні відзначають Європейський день парків, День слов’янської писемності і культури і Всесвітній…
Щоб продовжувати отримувати пенсії, деяким українцям доведеться написати заяву у Пенсійний фонд і стосується це…
Тепла погода чи знову дощ? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний…