Жирний наліт на кухонних меблях – це суміш пилу з випарами і дрібної суспензії жиру, які утворюються під час готування. Чим старіше наліт, тим складніше його позбутися.
Тому оптимальний графік «генерального» чищення кухні від жиру – 1-2 рази на рік, «капітального» – кожні 2 місяці із застосуванням м’яких засобів і, звичайно, при виникненні необхідності.
Розпорошіть засіб на забруднення, зачекайте кілька хвилин, поки він подіє, і протріть поверхню чистою губкою або ганчіркою.
Змішайте засіб для посуду з водою і нанесіть його пульверизатором на шафку. Губкою потріть поверхню і промийте чистою водою.
Візьміть соду та гірчичний порошок у пропорції 1:1 і розведіть суміш рідиною для посуду до стану пасти. Нанесіть невелику кількість на губку і потріть пляму. За потреби залиште пасту на 15-20 хвилин.
Хочете, щоб ваша цибуля зберігалася довго? Дізнайтесь, як не проґавити ідеальний момент для збору врожаю.
Цей домашній сир має насичений смак і щільну текстуру, як у справжніх сироварів. А головне…
Пенсія в Україні зросте, але не настільки, щоб покрити реальні витрати. Які цифри заклали урядовці…
Помилка в одному числі – і сума у платіжці зростає в рази. Як цього уникнути…
Частина українців можуть отримати багатоцільову грошову допомогу від благодійного фонду "Карітас". Яким критеріям потрібно відповідати…
Пенсії можуть переглядати за новими правилами. Уряд уже підготував законопроєкти, які обіцяють «справедливість» – але…