Жирний наліт на кухонних меблях – це суміш пилу з випарами і дрібної суспензії жиру, які утворюються під час готування. Чим старіше наліт, тим складніше його позбутися.
Тому оптимальний графік «генерального» чищення кухні від жиру – 1-2 рази на рік, «капітального» – кожні 2 місяці із застосуванням м’яких засобів і, звичайно, при виникненні необхідності.
Розпорошіть засіб на забруднення, зачекайте кілька хвилин, поки він подіє, і протріть поверхню чистою губкою або ганчіркою.
Змішайте засіб для посуду з водою і нанесіть його пульверизатором на шафку. Губкою потріть поверхню і промийте чистою водою.
Візьміть соду та гірчичний порошок у пропорції 1:1 і розведіть суміш рідиною для посуду до стану пасти. Нанесіть невелику кількість на губку і потріть пляму. За потреби залиште пасту на 15-20 хвилин.
Вас позбавили водійських прав, а ви про це не знаєте. Що радять робити в такій…
Промочування ґрунту восени підвищує теплопровідність і руйнує зимові укриття комах, забезпечуючи кращий захист садових культур.
Пенсійне посвідчення — більше, ніж документ. Українцям нагадали, як правильно ним користуватися, щоб заощадити.
М’які медові пряники з глазур’ю — легкий спосіб порадувати себе солодким десертом у будь-який день.
З початком опалювального сезону «Нафтогаз» закликав українців перевірити газові плити та котли. Неправильне користування обладнанням…
Українцям знову прогнозують подорожчання молочних продуктів. Коли чекати нового стрибка цін?