Жирний наліт на кухонних меблях – це суміш пилу з випарами і дрібної суспензії жиру, які утворюються під час готування. Чим старіше наліт, тим складніше його позбутися.
Тому оптимальний графік «генерального» чищення кухні від жиру – 1-2 рази на рік, «капітального» – кожні 2 місяці із застосуванням м’яких засобів і, звичайно, при виникненні необхідності.
Розпорошіть засіб на забруднення, зачекайте кілька хвилин, поки він подіє, і протріть поверхню чистою губкою або ганчіркою.
Змішайте засіб для посуду з водою і нанесіть його пульверизатором на шафку. Губкою потріть поверхню і промийте чистою водою.
Візьміть соду та гірчичний порошок у пропорції 1:1 і розведіть суміш рідиною для посуду до стану пасти. Нанесіть невелику кількість на губку і потріть пляму. За потреби залиште пасту на 15-20 хвилин.
В Україні збір дикорослих ресурсів регулюється законодавством. Йдеться не лише про гриби, а й про…
Пенсійний фонд раптово «заморозив» виплати. Що треба знати пенсіонерам?
Холодильник не підходить для зберігання шоколаду. Там він швидко втрачає свій смак і покривається білим…
Спробуйте цю страву — ваша родина буде в захваті. Простий і швидкий рецепт з доступних…
Польський парламент ухвалив новий закон, що регулює порядок надання грошової допомоги громадянам України, які перебувають…
Простий метод від доктора Раджана, як різати цибулю без страждань. Цей ролик набрав в Tik…