Яєчний білок складається з води та інших різних білків, а жовток багатий на жири і холестерин. Однак у помірних кількостях цей холестерин людині не шкідливий: навіть найбільше куряче яйце містить всього 1,5 г насичених жирів, що ніяк не може зашкодити судинам.
При цьому сирі яйця краще не вживати, тому що сирий білок погано засвоюється травною системою.
Включати до раціону страви з яйцями потрібно не частіше 2-3 разів на тиждень, тому що вони входять до складу багатьох готових продуктів, наприклад, випічки.
Що стосується перепелиних яєць, то, незважаючи на їхню високу харчову цінність, людям з нирковою недостатністю та харчовою алергією краще відмовитися від них взагалі.
Також слід пам’ятати, що яйця можуть бути заражені сальмонелою. Тому їх потрібно добре просмажувати або проварювати, а перед приготуванням мити шкаралупу.
Одяг білого кольору чудово виглядає, додає урочистості і легкості. Але навіть при акуратному використанні такі…
Напевно, багато дачників і господинь хоч раз, але ставили перед собою питання, які баклажани краще…
У вівторок, 21 травня, вночі без істотних опадів, вдень у західній частині та місцями на…
Плитоноска — це важлива частина екіпірування для військових, поліцейських та рятувальників. Вона забезпечує захист грудної…
Чи варто очікувати геомагнітних хвилювань цього дня?
Якщо ви мало рухаєтеся, у вас різко знизилася працездатність і виникли слабкість, сонливість і головний…