Існує безліч видів вершків, що використовуються в кулінарії, причому густі вершки є одними з найпоширеніших та універсальних з усіх.
Вони відомі тим, що особливо важкі та щільні, і використовується в тортах, мусах, макаронах, каррі, супах, соусах та незліченній кількості інших рецептів.
Іноді вам можуть знадобитися вершки, які ще важчі і щільніші, щоб надати вашій їжі більше текстури та об’єму. Незважаючи на безліч застосувань у кулінарії, густі вершки можуть не підійти вам. Для цього їх потрібно загуснути.
Замість того щоб купувати в магазині дорогий порошок для загусання вершків, ви можете використовувати такі інгредієнти.
Нагадаємо, ми розповідали, які спеції використовувати для приготування супу.
Вартість вантажоперевезення - одне з ключових питань для будь-якого бізнесу, який потребує доставки товарів чи…
Щоб одержати якісні плоди солодкого перцю, необхідно видаляти перші квітки. Це дає можливість розвитку вегетативної…
4 травня лише у деяких областях України очікується прохолодна чи холодна погода, переважно без опадів.
Чи будуть у цей день геомагнітні коливання?
Приготуйте смачний торт просто, швидко та без використання духовки. Дуже простий рецепт.
Що трапилося з Анною Підвербною після того, як її вилучили з родини. Де зараз дівчинка.