Існує безліч видів вершків, що використовуються в кулінарії, причому густі вершки є одними з найпоширеніших та універсальних з усіх.
Вони відомі тим, що особливо важкі та щільні, і використовується в тортах, мусах, макаронах, каррі, супах, соусах та незліченній кількості інших рецептів.
Іноді вам можуть знадобитися вершки, які ще важчі і щільніші, щоб надати вашій їжі більше текстури та об’єму. Незважаючи на безліч застосувань у кулінарії, густі вершки можуть не підійти вам. Для цього їх потрібно загуснути.
Замість того щоб купувати в магазині дорогий порошок для загусання вершків, ви можете використовувати такі інгредієнти.
Нагадаємо, ми розповідали, які спеції використовувати для приготування супу.
Тиждень починається з важливої астрологічної події — інгресії Урана у знак Близнята. Цей момент можна…
Хочете здивувати гостей чи просто побалувати себе чимось легким та смачним? Спробуйте десерт «Бульбашки» –…
У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…
Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…
Скандальний закон, ухвалений без особливої уваги 2022 року, може коштувати українцям їхнього останнього майна. Новий…
Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.