Існує безліч видів вершків, що використовуються в кулінарії, причому густі вершки є одними з найпоширеніших та універсальних з усіх.
Вони відомі тим, що особливо важкі та щільні, і використовується в тортах, мусах, макаронах, каррі, супах, соусах та незліченній кількості інших рецептів.
Іноді вам можуть знадобитися вершки, які ще важчі і щільніші, щоб надати вашій їжі більше текстури та об’єму. Незважаючи на безліч застосувань у кулінарії, густі вершки можуть не підійти вам. Для цього їх потрібно загуснути.
Замість того щоб купувати в магазині дорогий порошок для загусання вершків, ви можете використовувати такі інгредієнти.
Нагадаємо, ми розповідали, які спеції використовувати для приготування супу.
Піжама – домашній одяг для сну та відпочинку, який характеризується комфортом носіння та м'якістю тканини.…
Після переходу на новоюліанський календар дата Дня святого Миколая змінилася. Православна церква України з минулого…
Чи буде в суботу тепло, чи готуватись до дощів і снігу? Що кажуть синоптики.
Чи буде геомагнітна активність підвищена цього вікенду? Які прогнози роблять експерти?
Подбайте, щоб виноград легко переніс зиму і порадував вас хорошим урожаєм наступного року.
Дуже смачний десерт за рекордно короткий час – ви будете у захваті від цього рецепту.