Сира цибуля є одним із найкорисніших для організму овочів. Вона вважається ефективним засобом для зміцнення імунітету. Навіщо тоді запікати її?
У процесі запікання змінюється смак – випаровуються ефірні олії, знижується гострота, і цибулю можуть їсти люди з шлунково-кишковими захворюваннями. При цьому запечена цибуля практично не втрачає своїх корисних властивостей.
Для запікання слід брати цибулинки середнього розміру, тому що вони більш за інших багаті на мікроелементи. Оптимальна температура – від 180 до 200 градусів. Запікати зі шкіркою.
Протягом минулої доби відбулося 95 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 5 ракетних та 69 авіаційних…
У хабах (центрах) громадської організації «ВПО України» безкоштовно надають очки для зору з різними діоптріями.
Великдень - одне з найсвітліших і найрадісніших християнських свят, яке люди відзначають вже понад дві…
Наприкінці квітня Верховна Рада ухвалила Закон*, який має розв’язати одразу декілька проблемних пенсійних питань, пов’язаних…
Сьогодні неділя, 5 травня 2024 року. 126-й день року за григоріанським календарем. До закінчення лишається…
Сьогодні, 5 травня, православні відзначають Світле Христове Воскресіння.