1. Щоб вийшов хороший фарш, м’ясо треба порубати ножем якомога дрібніше. Для цього відправте м’ясо в морозилку на 30 хвилин, після чого його легше буде дрібно різати.
2. Щоб котлети не розвалювалися, не шкодуйте яєць. На один кілограм фаршу потрібно використати не менше двох яєць.
3. Якщо готувати свинячі або телячі котлети, краще додати кілька розмочених у молоці скибочок сухого батона.
4. До печінкових котлет потрібно додати кілька ложок манки. Однак майте на увазі, що зайва манка зробить котлети занадто жорсткими.
5. Щоб котлети просмажилися всередині, але при цьому залишилися м’якими, смажте їх на мінімальному вогні під закритою кришкою. Обов’язково додайте у сковороду трохи води або суміш сметани з томатним соусом.
6. Якщо ви хочете отримати соковиті котлети – смажте їх на сковороді, якщо м’які та ніжні – спочатку смажте їх, а потім тушкуйте у соусі.
Щоб оладки не просочувалися жиром, слід смажити їх на сильному вогні, додавши в олію трохи оцту.
Якою буде погода в Україні в суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Досвідчені садівники щороку обробляють штамби спеціальною бовтанкою та білять їх вапняним розчином. Комплексна підготовка не…
Класичний рецепт потребує багато часу й терпіння, але є й легший шлях. Достатньо кількох інгредієнтів…
Клієнти одного з найпопулярніших банків України не зможуть скористатися своїми картками. У фінансовій установі назвали…
В Пенсійному фонді України розповіли, чи варто пенсіонерам очікувати підвищення пенсійних виплат до кінця 2025…