1. Щоб вийшов хороший фарш, м’ясо треба порубати ножем якомога дрібніше. Для цього відправте м’ясо в морозилку на 30 хвилин, після чого його легше буде дрібно різати.
2. Щоб котлети не розвалювалися, не шкодуйте яєць. На один кілограм фаршу потрібно використати не менше двох яєць.
3. Якщо готувати свинячі або телячі котлети, краще додати кілька розмочених у молоці скибочок сухого батона.
4. До печінкових котлет потрібно додати кілька ложок манки. Однак майте на увазі, що зайва манка зробить котлети занадто жорсткими.
5. Щоб котлети просмажилися всередині, але при цьому залишилися м’якими, смажте їх на мінімальному вогні під закритою кришкою. Обов’язково додайте у сковороду трохи води або суміш сметани з томатним соусом.
6. Якщо ви хочете отримати соковиті котлети – смажте їх на сковороді, якщо м’які та ніжні – спочатку смажте їх, а потім тушкуйте у соусі.
Щоб оладки не просочувалися жиром, слід смажити їх на сильному вогні, додавши в олію трохи оцту.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…