Якщо ви досі ставитеся до цих продуктів з упередженням, подумайте: бобові гальмують розвиток хвороб старості, таких як атеросклероз, діабет 2-го типу, ішемічна хвороба серця, інсульт, інфаркт, катаракта, остеопороз та інші.
Ще одна перевага – бобові містять велику кількість харчових волокон, які поглинають токсини, канцерогени і сприяють їх виведенню з організму.
Вважають, що ці продукти мають бути на столі у кожного. Але квасоля та горох – важка для перетравлення їжа, тому їх потрібно вживати з обережністю людям із захворюваннями травної системи і хворим на подагру.
У понеділок, 18 серпня, на Прикарпатті, Буковині, Вінницькій області, а також у північно-східній частині України…
Як поведеться світило, чи варто готувати пігулки?
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень з 18 по 24 серпня – це не просто календарний перехід від літа до…
Спека прискорила збирання кавунів в Україні, але разом із достатком прийшло падіння цін. Фермери скаржаться…
Чудеса трапляються – але не на замовлення. Ікона «Всецариця» вважається заступницею хворих, але Церква попереджає:…