Якщо ви досі ставитеся до цих продуктів з упередженням, подумайте: бобові гальмують розвиток хвороб старості, таких як атеросклероз, діабет 2-го типу, ішемічна хвороба серця, інсульт, інфаркт, катаракта, остеопороз та інші.
Ще одна перевага – бобові містять велику кількість харчових волокон, які поглинають токсини, канцерогени і сприяють їх виведенню з організму.
Вважають, що ці продукти мають бути на столі у кожного. Але квасоля та горох – важка для перетравлення їжа, тому їх потрібно вживати з обережністю людям із захворюваннями травної системи і хворим на подагру.
У вересні в Білорусі відбулися військові навчання «Захід-2025», які загострили увагу до так званого Сувальського…
Хочеться чогось смачного та ситного без зайвої метушні? Спробуйте картоплю, фаршировану м'ясом та яйцями! Ця…
Закон стоїть на боці ветеранів. Розповідаємо, що робити, якщо вам відмовили у пільзі.
Держава запускає нову форму підтримки – базову соцдопомогу. Розповідаємо, куди звертатися та як правильно оформити…
З 1 жовтня в Україні набувають чинності нові правила карткових платежів. Українці побачать більше деталей…
Лічильники під контролем держави. Що тепер зобов’язані робити власники квартир?