Солити капусту найкраще у трилітрових скляних банках або емальованому посуді з кришкою. А щоб страва вийшла смачною та корисною, треба правильно розрахувати кількість солі.
Наприклад, у трилітрову банку вміщується приблизно 3 кілограми нашаткованої капусти. На неї знадобиться 3 столові ложки солі без гірки. Сіль потрібна не йодована, а звичайна.
Якщо ви вирішили насолити більше капусти, то на 10-літрову посудину з нарізаною капустою знадобиться 400 г солі. Велику сіль потрібно розчинити у воді й додати у капусту.
Якщо ви солите капусту з розсолом, для його приготування знадобиться 2 столові ложки солі на 1 л води.
Магнітні бурі впливають на здоров'я багатьох людей, і щоб добре підготуватися до складного періоду, потрібно…
Деякі паспорти можуть втратити чинність – і ви залишитися без документа. Що саме стати причиною…
Частина отримувачів соцдопомоги може опинитися без виплат – і причина в новій процедурі, яку запровадили…
Цей виняток у пенсійному законодавстві стосується не всіх, але якщо ви підпадаєте під категорію –…
Здається, що в тіні росте лише трава? Насправді є десятки культур, які чудово почуваються без…
Ці кабачкові рулетики зникнуть зі столу швидше, ніж ви встигните подати до них соус. Неймовірний…