«Бабуся передала мені у спадок секрет. Він полягає в скляній пробці від графіна. Як ця пробка допомагає зварити ідеальний прозорий бульйон? — якось запитала знавців із телешоу «Що? Де? Коли? глядачка.
Команда ерудитів дійшла висновку, що пробку в бульйон кладуть під час варіння. І якщо вона стає невиразною з основною масою супу, значить страва готова.
На жаль, цього разу знавці зазнали фіаско. Господині не намагаються зробити пробку в бульйоні невидимою. До того ж вони кладуть її в кастрюлю на самому початку процесу — і орієнтуються тільки на її звук.
Так-так, саме звук пробки допомагає переконатися, що бульйон готується правильно. Справа в тому, що прозорим бульйон виходить, тільки якщо варити його на дуже слабкому вогні і постійно стежити за тим, щоб вода не сильно кипіла і «не руйнувала» структуру м’яса на дрібні волокна.
Скляна пробка допомагає регулювати кипіння супу. Якщо нагрівання стає занадто сильним, пробка починає стукати про дна каструлі, і вогонь потрібно знизити. Цей простий сигнал дозволить не стояти довгий годинник біля каструлі: займайся своїми справами, а якщо щось піде не так, ти обов’язково почуєш!
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…