Якщо засипати какао-порошок у кипляче молоко, то зникне насичений смак шоколаду та його аромат.
Якщо спочатку засипати какао в склянки, залити киплячим молоком, а потім додати цукор, то смак какао-бобів розкриється не до кінця.
Щоб какао вийшло смачним, ароматним і зберегло свої корисні властивості, кулінари радять спочатку змішати какао-порошок із цукром, потім суміш відправити у сотейник, залити гарячою водою і поставити на вогонь.
Напій довести до кипіння, після чого залити гарячим молоком.
Потім какао ще трохи прогріти, зняти з вогню і збити вінчиком або міксером до появи на поверхні пінки.
До речі, найкорисніше какао має містити щонайменше 20-22% какао-олії.
Частина українців можуть отримати безкоштовну паску до Великодня від відомої міжнародної благодійної організації. Куди звертатися.
Громадяни України почалим масово отримувати посилки від Укрпошти, що з ними не так?
17 квітня в Україні відзначають День пожежної охорони і Всесвітній день боротьби з гемофілією. Християни…
На розмір пенсійної виплати найбільше впливають рівень заробітної плати та тривалість страхового стажу. Якою буде…
Тестостерон є ключовим для зростання м’язової маси, сили та витривалості, тому багато спортсменів використовують добавки…
Ванна кімната вирізняється високою вологістю. Після кожного прийняття ванни або душу рівень вологості повітря підвищується.…