Якщо засипати какао-порошок у кипляче молоко, то зникне насичений смак шоколаду та його аромат.
Якщо спочатку засипати какао в склянки, залити киплячим молоком, а потім додати цукор, то смак какао-бобів розкриється не до кінця.
Щоб какао вийшло смачним, ароматним і зберегло свої корисні властивості, кулінари радять спочатку змішати какао-порошок із цукром, потім суміш відправити у сотейник, залити гарячою водою і поставити на вогонь.
Напій довести до кипіння, після чого залити гарячим молоком.
Потім какао ще трохи прогріти, зняти з вогню і збити вінчиком або міксером до появи на поверхні пінки.
До речі, найкорисніше какао має містити щонайменше 20-22% какао-олії.
У якому віці можна буде вийти на пенсію наступного року і який стаж потрібно мати.
Сучасні туалетні системи із пластику стають незамінним рішенням для заміських будинків та дачних ділянок, де…
Уряд вирішив підвищити фінансову допомогу сім'ям загиблих захисників.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.