Якщо засипати какао-порошок у кипляче молоко, то зникне насичений смак шоколаду та його аромат.
Якщо спочатку засипати какао в склянки, залити киплячим молоком, а потім додати цукор, то смак какао-бобів розкриється не до кінця.
Щоб какао вийшло смачним, ароматним і зберегло свої корисні властивості, кулінари радять спочатку змішати какао-порошок із цукром, потім суміш відправити у сотейник, залити гарячою водою і поставити на вогонь.
Напій довести до кипіння, після чого залити гарячим молоком.
Потім какао ще трохи прогріти, зняти з вогню і збити вінчиком або міксером до появи на поверхні пінки.
До речі, найкорисніше какао має містити щонайменше 20-22% какао-олії.
В Ощадбанку нагадали, що при розрахунках через касу клієнтам необхідно враховувати як комісії, так і…
Данило Гетьманцев заявив, що індексація не покриває інфляцію та посилює соціальну несправедливість.
Міністерство юстиції України нагадує: якщо ви придбали нерухомість до 2013 року, зареєструйте своє право у…
У проєкті Держбюджету на 2026 рік нарешті переглянули розмір прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати,…
Поки сім'я у вихідні ще ніжиться в ліжку, можна приготувати швидкий і незвичайний сніданок. Любите…
4 жовтня газеті «На пенсії» 20 років. За цей час вона стала надійним другом і…