Ми розповімо, як настояти крупу в холодній воді (молоці) і окропі, якщо вам вдалося зігріти воду, наприклад, на пальнику з сухим спиртом.
КУСКУС: у холодній воді дати настоятися 20-30 хвилин, у гарячій – 5-10 хвилин.
ВІВСЯНКА І ВІВСЯНІ ПЛАСТІВЦІ: у холодній воді дати настоятися 30 хвилин або годину, в окропі – 20 хвилин.
ГРЕЧАНА КАША: крупу заздалегідь замочити водою кімнатної температури або молоком і дати настоятися від 5 до 10 годин.
ПЕРЛОВА КАША: у холодній воді дати настоятися від 10 до 24 годин.
МАННА КАША: залити холодною водою або молоком, накрити і дати настоятися 15-20 хвилин.
БУЛГУР: крупа дрібного розміру настоюється в окропу 20 хвилин, крупа середнього розміру – 40 хвилин.
ПШЕНИЧНА КАША: залити окропом, закутати посудину у ковдру і дати настоятися в теплі 30-50 хвилин.
ЯЧНЕВА КАША: залити кип’яченою гарячою водою і залишити на 2-3 години.
ПШОНЯНА КАША: залити окропом і дати настоятися годину.
Обіцянки виплат у TikTok – не що інше, як дезінформація. Хибні відео, фальшиві постанови Верховної…
Громадяни України, які отримують пенсії по інвалідності, цікавляться, чи збільшаться розміри виплат з 1 вересня.…
Борці за незалежність України у XX столітті та реабілітовані жертви політичних репресій мають право на…
Держава виплатить компенсацію сім'ям деяких регіонів на покупку твердого палива. Гроші надійдуть у вересні-жовтні, і…
В Україні діє мало відома, але важлива соціальна програма, яка дозволяє окремим категоріям пенсіонерів взагалі…
Серпневі дні спекотні, а ночі прохолодні – і салат від цього страждає. Вибір правильного сорту…