Один з найпопулярніших – відвар із шипшини. Як правильно пити напій, щоб не зашкодити здоров’ю?
Відвар із шипшини справді корисний, особливо для людей похилого віку. Плоди шипшини багаті на вітаміни, у тому числі – вітамін C, тому вони корисні для зміцнення судин. Загальновідомо, що шипшина має також загальнозміцнюючу дію на наш організм.
Готувати відвар із шипшини, щоб зберегти корисні властивості рослини, найкраще на водяній бані. Причому плоди шипшини бажано нарізати. На дві столові ложки подрібнених плодів беруть склянку окропу і тримають під кришкою на водяній бані 15-20 хвилин. Потім напою треба дати настоятися 30-40 хвилин, далі процідити – і пити.
Щоб дія відвару з шипшини пішла на користь, слід пам’ятати кілька правил.
Кожен садівник знає, як складно боротися із шкідниками у плодовому саду. Але є один хитрий…
13 травня очікується дощ у центральних, східних, місцями західних областях України.
Якої сили геомагнітні хвилювання чекатиме цього дня?
Пройдіть черговий тест на деменцію, порівняйте зі своїми попередніми результатами під час вирішення візуальних головоломок.
Упродовж тижня енергії планет принесуть чимало вдалих збігів обставин. Будуйте нові плани та сміливо рухайтеся…
Час від часу кожна господиня стикається з подібною ситуацією: гора випраної білизни чекає на дошці,…