Відвар із нього готують так:
2 столові ложки подрібненої трави заливають 250 мл холодної води і тримають 15 хвилин на водяній бані, остуджують 45 хвилин, проціджують і доповнюють відвар холодною кип’яченою водою до краю склянки.
Випивають склянку протягом дня за 3 рази за годину до їди.
Настоянку з шабельника готують так:
10 повних столових ложок подрібнених стебел і коренів заливають пляшкою горілки, тримають у темному прохолодному місці 10 днів, щодня один раз струшуючи, потім проціджують.
Приймають по 1 столовій ложці перед їдою 3 рази на день.
У жодному разі не садіть чорнобривці поруч із певними овочами — вони можуть пригнічувати їхній…
Якщо ви ніколи не пробували заливний пиріг з капустою, настав час відкрити для себе цей…
Заповіт — це простий крок, що може врятувати родину від складної бюрократії. Міністерство юстиції нагадує:…
Банки посилюють контроль за пенсійними рахунками, що, в окремих випадках, може призвести до втрати доступу…
Підшипники використовуються у безлічі технічних пристроїв, від найпростіших до найскладніших. Фактично, в сучасній техніці важко…
Газовики зробили важливе попередження стосовно контролю та перевірок споживачів блакитного палива. Що треба знати.