Щоб зробити їх легшими для засвоєння, а також підвищити поживність, необхідно їх замочувати.
Замочені горіхи (їх також називають «оживлені горіхи») мають трохи інший смак, ніж сухі. Вони стають схожими на свіжі, ще не пересохлі ядерця – ніжні, соковиті, солодші. Ще з таких горішків (мигдалю, фундука) можна легко зняти шкірку.
Замочувати горіхи дуже просто. Промийте їх і помістіть у скляну, керамічний або емальований посуд, залийте питною водою. Можна додати щіпку солі. Для більшості горіхів достатньо від 4 до 6 годин замочування, мигдаль краще замочити на ніч.
Після замочування горіхи слід добре промити І просушити паперовим рушником. Якщо вам подобаються сухі горіхи, ви можете підсушити їх у духовці на низьких температурах (до 40 градусів ) або сухій сковороді, не допускаючи підгоряння.
ДО ВІДОМА. Вимочувати можна також гарбузове та соняшникове насіння. Вони теж краще засвоюватимуться.
Ці кабачкові рулетики зникнуть зі столу швидше, ніж ви встигните подати до них соус. Неймовірний…
Хто має оплачувати повірку газових лічильників та коли це потрібно робити. Усі нюанси процедури.
Одна категорія пенсіонерів має право на безоплатні путівки на санаторно-курортне лікування. Як їх отримати.
Іноді пенсіонери отримують пенсію не в тому розмірі, на який розраховували. У Пенсійному фонді України…
У ПриватБанку запустили нововведення, яке значно спрощує процес переказу коштів. Як парцюватиме нова функція -…
Навіть після миття холодильника неприємний запах залишається? Розповідаємо, як його позбітися.