Понеділок, 6 Травня, 2024
ГоловнаРізнеГороскоп на тиждень з 26 вересня до 2 жовтня

Гороскоп на тиждень з 26 вересня до 2 жовтня

Этот материал также доступен на русском языке
Гороскоп на тиждень з 26 вересня до 2 жовтня Овен Весь тиждень вам доведеться боротися із упертістю родича. Будьте терплячішими і постарайтеся знайти по-справжньому вагомі аргументи. У вихідні подбайте про своє здоров’я – тримайте у теплі ноги. Телець Близьким може знадобитись ваша допомога. Тому весь ваш час займе вирішення їхніх завдань та питань. Можливе непередбачене […]

Гороскоп на тиждень з 26 вересня до 2 жовтня

Овен

Весь тиждень вам доведеться боротися із упертістю родича. Будьте терплячішими і постарайтеся знайти по-справжньому вагомі аргументи. У вихідні подбайте про своє здоров’я – тримайте у теплі ноги.

Телець

Близьким може знадобитись ваша допомога. Тому весь ваш час займе вирішення їхніх завдань та питань. Можливе непередбачене витрачання грошей. У вихідні перейдіть на домашні турботи.

Близнюки

Тиждень обіцяє бути вдалим, якщо знайдете у собі сили та оптимізм. Вам вдасться переробити багато тих справ, які ви відкладали на потім. Ближче до вихідних організуйте сімейне дозвілля або покличте друзів у гості.

Рак

Деякі плани цього тижня доведеться змінити, життя коригуватиме їх по-своєму. Вам належить підтримати близьку людину, допомогти їй порадою чи діями.

Лев

Постарайтеся не вступати у конфлікт із близькими. Цього тижня ви будете зайняті справами, не пов’язаними з родичами та з домашніми клопотами.

Діва

Знадобиться вся ваша ініціативність для вирішення завдань. Вирішити їх буде непросто, доведеться витратити багато часу та сил. У вихідні приділіть достатньо уваги близьким людям.

Терези

Сміливо будуйте плани на майбутнє – ви приречені на успіх. Попросіть допомоги у перевірених друзів – вони стануть гарною опорою. У вихідні постарайтеся добре відпочити.

Скорпіон

Цього тижня вам доведеться з’ясовувати стосунки з кимось із родичів. З цього приводу можуть виникнути тривоги та хвилювання. Але незабаром все вирішиться благополучно. Постарайтеся добре відпочити і набратися сил.

Стрілець

Зірки пророкують вам приємні події. Однак будьте уважні, на вашому шляху можуть з’явитися недоброзичливці. У вихідні уникайте конфліктів із родичами.

Козеріг

Справи можуть піти не так, як ви їх планували, тому вам необхідно виправити помилку, яку припустилися днями раніше. Усунувши її, ви зможете досягти успіху. У вихідні постарайтеся відпочити.

Водолій

У вас накопичилося безліч дрібних і неважливих, на перший погляд, справ. Щоб вони всі одразу не обрушилися на вашу голову, займіться їх вирішенням зараз. До кінця тижня можливий фінансовий прибуток.

Риби

Настав гарний час для змін, подумайте про плани на майбутнє. Вихідні порадують зустрічами із давніми друзями.

Нове на сайті