Готуючи таким методом, потрібно бути максимально включеним у процес. По-перше, стежити, щоб варення не втекло з каструлі, коли воно закипає. По-друге, постійно прибирати ложкою пінку, що утворюється, і перемішувати, щоб, випадково, не пригоріло. По-третє, якщо хочеться дуже густого варення, процес може затягнутися на два і більше днів, тому що суміш вариться, потім остигає і знову вариться. І так по колу, доки не досягнете потрібної консистенції. Але нам дуже хотілося спростити процес приготування.
Пропонуємо ще один перевірений спосіб – у духовці. Підійде як електрична, і газова духовка. Варення томитиметься, а не варитиметься, тому добре закарамелізується.
У духовці можна приготувати будь-яке варення, яке раніше варили на плиті. Згодяться і газова, і електрична духовка.
Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?
Чим відрізняються макарони за 30 і 90 грн? Шукайте відповідь на упаковці.
Бюрократії стало менше. Кабмін оновив систему реєстру ветеранів, розширив коло осіб, які мають право доступу…
Пенсійна арифметика в дії Як зміняться виплати пенсіонерам у жовтні?
ПФУ оприлюднив приклад, як обчислюється пенсія за віком у 2025 році. Розповідаємо, як дізнатися суму…
В умовах, коли досягнення науковців роблять неможливе можливим, сфера репродуктивної медицини продовжує вражати новими здобутками.