Статті

Реберця, запечені в пиві

Підготовка та приготування смачної м’ясної страви займуть у вас лише півтори години.

  • Підготовка 30 хвилин.
  • Готування страви 100 хв.
  • Усього 130 хв.
  • Порції – 2

Необхідні продукти

свинячі реберця – 700 г цілком
пиво – 150 мл
сіль
перець
пікантний
масло
кмин
лимон

Спосіб приготування

  • Свинячі реберця посипають сіллю, перцем, кмином, чабером та олією.
  • Залишіть їх накритими фольгою на 30 хвилин для просочення спеціями.
  • Потім складіть їх у каструлю, залийте пивом і поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину 20 хвилин.
  • Під час випікання вийміть лист і змастіть реберця соусом; якщо він уварився, додайте ще трохи пива та запікайте до готовності.
  • Подавати нарізані на шматочки реберця краще з скибочками лимона.

Налийте келих вина і – приємного апетиту.

Джерело

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на вівторок, 20 травня

20 травня у більшості областей, окрім північних, знову буде дощ. У вівторок буде ще волого,…

19/05/2025 22:42
  • Новини

Магнітні бурі на вівторок, 20 травня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

19/05/2025 22:19
  • Статті

Найкраща добавка до м’яса, салатів та закусок: а ви вмієте її готувати?

Мариновані овочі - чудова добавка до будь-яких закусок.

19/05/2025 21:55
  • Новини

Шахраї розсилають фальшиві квитанції за комуналку

 У різних регіонах почали з'являтись підроблені платіжки за комунальні послуги.

19/05/2025 21:16
  • Статті

Що робити, якщо пригоріла каша: поради досвідчених кухарів

Трохи відволіклися – і з кухні долинає запах пригорілої страви. І яєчня, і м'ясо, і…

19/05/2025 20:29
  • Статті

Як зберегти голос у поважному віці: поради лікаря-фоніатра і реальні історії

Хвороби, операції, стреси, перевтома – все це позначається на силі й тембрі голосу, може навіть…

19/05/2025 19:38