Статті

Реберця, запечені в пиві

Підготовка та приготування смачної м’ясної страви займуть у вас лише півтори години.

  • Підготовка 30 хвилин.
  • Готування страви 100 хв.
  • Усього 130 хв.
  • Порції – 2

Необхідні продукти

свинячі реберця – 700 г цілком
пиво – 150 мл
сіль
перець
пікантний
масло
кмин
лимон

Спосіб приготування

  • Свинячі реберця посипають сіллю, перцем, кмином, чабером та олією.
  • Залишіть їх накритими фольгою на 30 хвилин для просочення спеціями.
  • Потім складіть їх у каструлю, залийте пивом і поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину 20 хвилин.
  • Під час випікання вийміть лист і змастіть реберця соусом; якщо він уварився, додайте ще трохи пива та запікайте до готовності.
  • Подавати нарізані на шматочки реберця краще з скибочками лимона.

Налийте келих вина і – приємного апетиту.

Джерело

Новое на сайте

  • Новини

19 листопада погода погіршиться: які області першими відчують негоду

Атмосферні фронти накриють країну. Сніг, дощ і мороз: чого ще чекати Україні цієї середи?

18/11/2025 22:30
  • Новини

Магнітна буря завтра: космічна погода демонструє стабільність, але є нюанси

Спокійна доба попереду. Чому прогноз геомагнітної активності на 19 листопада тішить фахівців?

18/11/2025 21:30
  • Новини

Шість тисяч гривень щомісяця: кому держава підніме мінімальну пенсію

Соціальний бонус на постійній основі. Які категорії пенсіонерів отримають подвоєні виплати?

18/11/2025 20:30
  • Новини

100% смертність без лікування: в Україну повернулася страшна хвороба часів Першої світової

Війна дронів спричинила медичний колапс на фронті. Як затримка евакуації перетворює “звичайні” рани на смертельні?

18/11/2025 19:30
  • Новини

Чи буде зимою світло в оселях: в Укренерго спрогнозували ситуацію

Відключення від електромережі в деяких регіонах сягають 12 годин на добу, і це у листопаді.…

18/11/2025 18:30
  • Новини

Як прати куртку в машинці без ризику: правила, про які часто забувають

Одна помилка — і річ зіпсована Як правильно прати верхній одяг?

18/11/2025 17:30