Звичайно, сьогодні кріп є в наявності в магазинах та на ринках цілий рік. Але ми переконалися, що саме літній кріп, що виріс під променями гарячого сонця і на відкритому ґрунті, задовольнить найвибагливіших до гарного смаку господарок.
Вимиту і підсушену зелень кропу покладіть на лист, вистелений пергаментним папером. Розкладіть зелень в один шар і увімкніть духовку, виставте температуру найнижчу. Поставте деко в духовку на 2-3 години (дверцята духовки краще трохи відкрити). Коли кріп почне осипатися – значить, він готовий. Зберігайте сушену зелень у скляній ємності із кришкою.
Вимийте та підсушіть кріп, дрібно наріжте і перемішайте із сіллю: на 500 г зелені потрібно півсклянки солі. Візьміть товкачку або віночок від ступки і потовкните кріп. Банки обдайте окропом або пропарте. Заповніть їх кропом по саму шийку, щільно утрамбовуючи його ложкою. Закрийте пластиковими кришками та зберігайте в холодильнику.
Як вплине на нас збуджений стан магнітосфери Землі?
Тепловізори використовуються в різних сферах — від полювання та охорони до будівництва й промислової діагностики.…
Люди, схильні до нестабільного артеріального тиску, особливо часто страждають від перепадів погоди, впливу магнітних бур…
Ми вже розповідали про пільги для чорнобильців 1-ї та 2-ї категорій. Продовжуємо тему та роз'яснюємо,…
Рецептів обрядового хліба (паски) в Україні не злічити. У кожної господині є власний, «фірмовий». Випікання…
Коли ніжки стільця або табуретки кріпляться до сидіння клеєм, вони можуть розхитуватися.