Дуже часто буває так, що навіть найкрасивіший гіркий огірок всередині.
Основна причина гіркоти – це кукурбітацин, який виробляється в овочах за певних умов:
Якщо ми отримали врожай з гіркотою, існує кілька способів, як позбутися гіркоти в огірках.
Бувають випадки, коли позбутися гіркоти не вдається. Якщо зібрані огірки виявилися гіркими, необхідно знати, що потрібно робити, щоб трохи знизити гіркоту.
Для цього ми зрізаємо шкірку, тому що кукурбітацин знаходиться безпосередньо в ній і можемо їсти огірки в такому вигляді. При тепловій обробці кукурбітацин зникає. Отже, гіркий урожай можна використовувати для маринування, засолювання або консервації.
Частина українських пенсіонерів може залишитися без виплат. Уряд ухвалив новий порядок, який зобов’язує окремі категорії…
Харчування за принципами ПП – це не лише про відмову від улюблених смаків. Сьогодні збалансовані…
Частина жителів столиці можуть отримати грошову допомогу з місцевого бюджету. Хто може претендувати на виплати…
Найбільші ризики водної кризи прогнозуються у трьох регіонах. Експерти попереджають: за 5 років міста можуть…
Ми часто викидаємо старі папери, вважаючи їх непотрібними. Але деякі документи можуть якось врятувати ваші…
Завдяки сучасним технологіям такі пристрої забезпечують максимальний комфорт у будь-яких умовах. Однак важливо знати, як…